Det at spille på sportsvæddemål, er om noget stærkt forbundet med op- såvel som nedture. Det er aldrig helt sort eller hvidt, men man kan ofte fange sig selv med tanken: "Hvor kunne det være herligt hvis jeg ramte rub og stub!".
En hitrate på 100% er en illusion og en drøm, men for vinderen af OddsXpert i uge 46 blev det rent faktisk virkelighed. 7 rigtige tip ud af 7 mulige, til en samlet pointhøst på 11,34 point, satte "misobo12" al konkurrence til vægs. Allerede tidligt på ugen, var "misobo12" stukket af med tre korrekt tippede krydser. Ugens resterende dage blev anvendt til at køre sejren sikkert i hus. Og ser man på distancen ned til andenpladsen (3,17 point ned til "hepilo") var sejren aldrig for alvor i fare.

For sejren belønnes "misobo12" med 500 DKK indsat på en Sportingbet konto!

Idag, mandag, lyder startskuddet for en ny ugekonkurrence. Og det er med at være med fra første fløjt hvis man agter at blande sig i topstriden. Du kan deltage i OddsXpert konkurrencen her:
http://www.betxpert.com/oddsxpert

Deltagelse er gratis - og simpel. Hver dag kan du på ovennævnte side finde mellem én og tre udvalgte kampe fra sportens verden med odds fra Sportingbet. Ud fra dagens udvalg, skal du tage stilling til om du vil satse på udfaldet af én af kampene eller ej. Som i det virkelige liv bestemmer du altså hver dag helt selv om du tør tage chancen eller ej... Et afgivet tip koster eet point - men til gengæld er der jo chancen for at få flere igen.