På søndag lyder startskuddet til den første privatliga-konkurrence i OddsXpert, hvor Sportingbet sponsorerer en fodboldrejse for 3 til England.

Konkurrencen er sat i stand for at markere lanceringen af privatligaer i OddsXpert konkurrencen, som blev søsat for et par uger siden. I privatliga-konkurrencen vil vi over en periode på 3 måneder (frem til og med 31. januar 2010) kåre den stærkeste privatliga. Og belønne den med en rejse for 3 til kampen Portsmouth-Chelsea d. 6/3-2010, incl. fly og overnatning i London. Alt sammen sponsoreret af Sportingbet.

Hvordan man internt i den vindende liga fordeler præmien og dermed de 3 pladser til kampen i England, er helt op til ligaens medlemmer selv at afgøre, men måske der også er belæg for at de interne liga-dyster kan blive spændende...

Gør din liga klar inden søndag d. 1. november!
Konkurrencen starter nu på søndag, d. 1. november, og det er derfor ved at være sidste udkald til at gøre sin liga klar, for netop d. 1. november er afgørende for konkurrencen. Det er nemlig de enkelte privatligaers sammensætning pr. 1. november kl. 12:00 der er afgørende for hele konkurrence-perioden.

Uanset om der undervejs i konkurrence-perioden træder folk ind eller ud af de enkelte ligaer, er det ligaens sammensætning ved konkurrencens start der er gældende. Dermed skulle vi gerne undgå spekulationer i at "udmelde" en skidt kørende deltager, eller evt. "headhunting" af velkørende deltagere fra konkurrerende privatligaer.

Opret din egen privatliga her: http://www.betxpert.com/oddsxpert/league_create.asp, eller tag et kig på eksisterende ligaer her: http://www.betxpert.com/oddsxpert/leagues.asp.
Allerede nu har flere end 20 ligaer taget form, og selvom ikke alle (endnu) lever op til konkurrencens krav om mindst 5 gruppe-deltagere, skal der nok blive hård kamp om rejsen til England!

Bemærk, at hver deltager kun kan oprette én privatliga, men man kan deltage i lige så mange andre ligaer man har lyst til.


Regler, udvalg
Umiddelbart efter den reelle start på konkurrencen d. 1. november, vil vi naturligvis have alle specifikke regler og vilkår klar, men i hovedtræk er de væsentligste:

- En deltagers tips og point-score i privatligaerne er præcist den samme som i de normale stillinger.

- Vinderligaen i konkurrencen er den liga der totalt set over de 3 mdr. har det højeste pointsnit, målt på pointsum divideret med antal medlemmer.

- Kun ligaer der pr. 1. november kl. 12:00 har mindst 5 medlemmer, deltager i konkurrencen.

- En deltager kan deltage i så mange private ligaer han har lyst til.

- Vinderligaens medlemmer afgør selv hvilke 3 personer der skal deltage på præmie-rejsen.

OddsXpert: Deltag i kampen om 7.000 kr. - hver måned
Husk, at du også kan få del i de normale præmier i OddsXpert. Det eneste du skal gøre er at sørge for at deltage i OddsXpert-konkurrencen og holde tungen lige i munden når du placerer dine tegn. Lige nu kan du byde ind med tips til den nye ugekonkurrence på: http://www.betxpert.com/oddsxpert  

I OddsXpert konkurrencen er der hver måned 7.000 kr. på højkant, sponsoreret af Sportingbet. Og det er pærelet at være med - og helt og aldeles gratis.

Så nemt er det
Hver dag vil der på konkurrence-siden være et udvalg på 3-5 kampe plukket fra dagens sportsbegivenheder, alle listet med odds fra Sportingbet. Ud fra kampene skal du hver dag vælge ét tip du ønsker at satse på for dagen - eller vælge at stå over. Hvert tip koster 1 point, men rammer du rigtigt, scorer du et antal point svarende til det odds du rammer.

Ugentligt uddeles en 1. præmie på 700 kr. og en 2. præmie på 300 kr., og hver måned begaves de 6 bedste deltagere med henholdsvis 1.500, 1.000, 600, 400, 300 og 200 kr. Alle præmiepenge indsættes på en Sportingbet-konto.