Arsenals overraskende sejr på San Bernabeu i CL-kvartfinalen mod Real Madrid for en god uge siden spillede en stor rolle i kampen om at blive månedens OddsXpert i februar. Odds 6 fik "@nderz" for dét pletskud - en væsentlig del af totalscoren som blev på 21,87 point.

Nr 2 blev "Gakman" - mens den seneste vinder af ugekonkurrencen "michaelweis" fortsatte sin gode form og erobrede den sidste præmiegivende plads via odds 4,5 for et svensk ishockey-kryds på månedens sidste dag.

Præmielisten i februar


1.500 DKK: 1. @nderz 21,87 point (15 rigtige af 26 tip)
1.000 DKK: 2. Gakman 17,93 point (14 rigtige ud af 26)
500 DKK: 3. michaelweis 16,58 point (15 rigtige ud af 26)

Hver præmievinder får pengene indsat på en Sportingbet-konto og vil blive kontaktet af BetXpert vedrørende detaljerne.

OddsXpert kører videre


En ny måned er begyndt - og dermed endnu en månedskonkurrence i OddsXpert. Gå ind på http://www.betxpert.com/oddsxpert/ og afgiv dit tip. Det handler om dygtighed - og om mod...

Konkurrencen er gratis og ganske enkel - hver dag kan du på ovennævnte side finde mellem én og tre udvalgte kampe fra sportens verden med odds fra Sportingbet. Ud fra dagens udvalg, skal du tage stilling til om du vil satse på udfaldet af én af kampene eller ej. Som i det virkelige liv bestemmer du altså hver dag helt selv om du tør tage chancen eller ej... Et afgivet tip koster eet point - men til gengæld er der jo chancen for at få flere igen.

Ud over månedspræmierne uddeles også ugepræmier: Hver mandag belønnes den foregående uges OddsXpert med 500 kroner, der indsættes på en Sportingbet-konto. I alt uddeles præmier for 5000 kr hver måned.