Det var ikke kun professionelle sportsfolk der havde indflydelse på udfaldet af de udvalgte kampe i OddsXpert konkurrencen. Fredag aften i Tyskland måtte man i Nürnberg sande, at tingenes tilstand meget hurtigt kan ændre sig, da Bundesliga-kampen mod Wolfsburg måtte aflyses midt i kampen pga. meget kraftigt regnfald.
Ved kampens start var der udsigt til en ganske almindelig afvikling af kampen, men pludselig åbnede vejrguderne for sluserne og så indstillede dommeren kampen ved stillingen 1-0 til Nürnberg. Kampen er endnu ikke færdigspillet, og derfor blev alle udfald på kampen sat til odds 1,00.
For de der havde X eller 2 i den kamp kunne glæde sig over, at få et point tilbage i konkurrencen, men alligevel må "hjort" ærgre sig en lille smule. Han blev nummer to i den forgangne uges OddsXpert konkurrence, og havde X i den aflyste kamp. Med aflysningen mistede han chancen for at ramme det korrekte tegn, og de mulige point manglede i den anden ende da regnskabet skulle gøres op.
Istedet kunne "wadders" glæde sig over, at han fredag havde styret uden om vandkampen og istedet lurede et velbetalt svensk hockey-kryds og dermed nåede op på i alt 9,32 point for ugen.

For sejren belønnes "wadders" med 500 kr. indsat på en Sportingbet konto!

Se stillingen og din placering i sidste uges konkurrence på nedenstående side og afgiv dine tip til næste runde her:
http://www.betxpert.com/oddsxpert/

Det er pærelet at være med - og helt og aldeles gratis. Hver dag vil der på ovennævnte side være odds for tre udvalgte sportsbegivenheder fra Sportingbet. Du skal således dagligt vælge hvilket tegn (om noget) du ønsker at satse på. Et afgivet tip koster eet point - med chancen for at få flere igen. Den der henter flest point for ugen/måneden belønnes med præmier indsat på en Sportingbet konto.