I dag starter vi en ny omgang af såvel uge- som månedskonkurrence i OddsXpert, og det er en rigtig god idé at hoppe med på vognen fra første dag af hvis du vil have del i præmierne.

Der dystes  om 3.000 kr. i månedskonkurrencen med fem præmierede pladser, mens der i ugen 500 kr. til den øverste på skamlen. Alle præmier er sponseret af Sportingbet, og indsættes direkte på en konto hos denne.

Læs mere om Sportingbet i vores anmeldelse her:
http://www.betxpert.com/bookmakere/details.asp?id=7 

Startskuddet på nye konkurrencer, betyder også afslutning af gamle.
I ugekonkurrencen var "redbridge" bedste mand, og holdt med sine 8,40 point og to færre fejlslagne tip "Allround-X" stangen.
I månedskonkurrencen finder vi "JesperM", vinder af uge 34, øverst på skamlen. Han formåede at holde dampen oppe, og udnytte de point han skrabede sammen i ugesejren. Også her var "Allround-X" blandt de slagne, og selvom han sikkert havde håbet på en førsteplads, må han tage til takke med trediepladsen og 500 kr. i præmie. De øvrige månedspræmier fordeler sig således:
1 - 1.200 kr: JesperM, 19,35 point
2 - 800 kr: Fulle, 17,91 point
3 - 500 kr: Allround-X, 17,20 point
4 - 300 kr: mc.city, 13,95 point
5 - 200 kr: hagen, 13,10 point

Alle vindere bliver kontaktet direkte af BetXpert, og modtager sin præmie indsat på en Sportingbet konto.

Som nævnt starter uge- og månedskonkurrencen på ny idag, hvor der er en nordisk palette af fodbold på plakaten. Tror du f.eks. at FC Midtjylland er kommet sig over skuffelsen mod Manchester City og kører Vejle over, kan du score 2,30 point og en god start på ugen, hvis FCM vel og mærket indfrier dine forventninger. Kom og vær med, og tag del i kampen og præmierne! Afgiv dit tip her:
http://www.betxpert.com/oddsxpert/ 

Er du ny bruger her på BetXpert, skal du oprette en brugerprofil for at kunne deltage. Men bare roligt, det er (ligesom konkurrencerne) helt gratis, og giver dig tilmed mulighed for at deltage i debatten og tilmelde dig nyheds- og ekspert-mails.