Afgørelsen på uge 15 var en anderledes en af slagsen. For ingen af de fem forreste magtede at ramme på sidstedagen, og dermed holdt "madsen_83" sin føring. Han vinder med 10,11 point for ugen, med 6 ud af 7 rigtige. Kun på sidstedagen skød han ved siden af. På anden- og trediepladsen har vi "ArMp1T" og "Lars R" med hhv. 9,35 og 9,30 point. Begge havde tippet kryds i dagens SAS-liga kamp mellem Silkeborg og Horsens, som bekendt endte med en sejr til Viggo Jensens drenge.

For sejren får "madsen_83" en præmie på 500 DKK indsat på en Sportingbet-spillekonto. BetXpert ønsker tillykke og sender en mail med nærmere detaljer om præmiens udbetaling.

Du kan deltage i OddsXpert-konkurrencen på http://www.betxpert.com/oddsxpert - denne mandag skydes en ny uge og dermed en ny chance for at vinde 500 DKK i gang.

Deltagelse er gratis - og simpel. Det svære er at ramme de rigtige tegn...

Månedskonkurrencen
Ved siden af ugekonkurrencen indeholder OddsXpert en månedskonkurrence. Her er der 3 præmier - på 1500, 1000 og 500 DKK - i modsætning til ugekonkurrencen, hvor kun vinderen får en præmie.

Vi er nu lige knap over halvvejs i april måned, og konkurrencen spidser til. Det er fortsat sidste uges vinder "steppp" der har teten, med "Stenbjerg1" lige i hælene. Blot 0,37 point skiller de to. Men april måned bliver ikke kun et parløb. I hælene på de to ligger en samlet flok og venter på at de førende snubler. Intet er afgjort, og spændingen er i den grad intakt med to uger tilbage!

OddsXpert-konkurrencen er som nævnt gratis og ganske enkel - hver dag kan du på ovennævnte side finde mellem én og tre udvalgte kampe fra sportens verden med odds fra Sportingbet. Ud fra dagens udvalg, skal du tage stilling til om du vil satse på udfaldet af én af kampene eller ej. Som i det virkelige liv bestemmer du altså hver dag helt selv om du tør tage chancen eller ej... Et afgivet tip koster eet point - men til gengæld er der jo chancen for at få flere igen.

Det handler om dygtighed - og om mod...