Søndagens EM-finale satte punktum for ugekonkurrencen i OddsXpert, mens mandagen afsluttede månedskonkurrencen for juni måned. Dermed er der endnu en gang en god omgang præmier der skal fordeles til de dygtige vindere.

I ugekonkurrencen måtte "nuddi" se sejren glide sig af hænde, da han (som mange andre) havde regnet med en lidt tættere EM-finale. Uafgjort blev det som bekendt ikke, og 1-0 var næsten for smal en sejr. Den spanske sejr havde "Søren FC" imidlertid luret, og han sneg sig dermed forbi på ugens sidste dag og tog med 6,00 point ugesejren og de 500 kr. i førstepræmie.

I månedskonkurrencen blev sejren taget fra spids af "Sondergaard", som satte det afgørende ryk med ugesejr i forrige uge. Udbruddet var dog lige ved at blive hentet på stregen, efter manglende pletskud i månedens sidste fem dage. Præmierne for juni måned fordeler sig således:

1 - 1.200 kr: Sondergaard, 19,10 point
2 - 800 kr: the main man, 18,37 point
3 - 500 kr: basil, 16,72 point
4 - 300 kr: fokyseko, 15,85 point
5 - 200 kr: Tunnicliff, 14,82 point

Alle vindere vil blive kontaktet direkte af BetXpert.

Husk, at også du kan få del i de herlige pengepræmier hos Sportingbet. Det eneste du skal gøre er at sørge for at deltage i OddsXpert konkurrencen og holde tungen lige i munden når du placerer dine tegn. I sidste måned deltog 608 brugere i konkurrencen, så der er kamp om pladserne. Deltag i konkurrencen her og placer dine tegn:
http://www.betxpert.com/oddsxpert 

Det er pærelet at være med - og helt og aldeles gratis. Hver dag vil der på ovennævnte side være odds for tre udvalgte sportsbegivenheder fra Sportingbet. Du skal således dagligt vælge hvilket tegn (om noget) du ønsker at satse på. Et afgivet tip koster eet point - med chancen for at få flere igen. Den der henter flest point for ugen/måneden belønnes med præmier indsat på en Sportingbet konto.