På denne mandag skal der uddeles præmier i uge- såvel som månedskonkurrencen i OddsXpert, hvor der har været tæt opløb på begge baner. I månedskonkurrencen var der en håndfuld deltagere der havde chance for top-præmien, men der var ingen af forfølgerne der formåede at udnytte at 2008 er et skudår, hvorfor februar bød på 29 dage og dermed én ekstra dag til at erhverve point i konkurrencen. "A.Cole" slog til på sidstedagen og sikrede sig med Nordsjælland Cobras sejr over SønderjyskE, at ingen kunne passere ham på sidstedagen. Præmierne i månedskonkurrencen for februar fordeler sig dermed således:

1 - 1.200 kr: A.Cole 14,90
2 - 800 kr: Tunnicliff 13,80
3 - 500 kr: JesperM 13,40
4 - 300 kr: jokir 13,17
5 - 200 kr: silver20 12,60

I ugekonkurrencen kan "moon.dk" måske ærgre sig over at han valgte den lette løsning søndag, med Rødovres sejr over Frederikshavn White Hawks i ishockey-slutspillet. Havde han istedet valgt Napoli i den lettere overraskende sejr over Inter eller Getafes uafgjorte resultat mod 10 mand fra ferie-øen Mallorca, ville han have stået øverst på skamlen. Istedet blev det "strammer" der løb med sejren, da han havde forventet pointdelingen for Laudrups drenge. Dermed løber han af med ugens førstepræmie på 500 kr til en Sportingbet konto!

Alle vindere ønskes stort tillykke med præmien og vil blive kontaktet direkte af BetXpert.

Se hvad nummer du blev i månedskonkurrencen og afgiv dine tip til den nystartede ugekonkurrence her:
http://www.betxpert.com/oddsxpert/

Det er pærelet at være med - og helt og aldeles gratis. Hver dag vil der på ovennævnte side være odds for tre udvalgte sportsbegivenheder fra Sportingbet. Du skal således dagligt vælge hvilket tegn (om noget) du ønsker at satse på. Et afgivet tip koster eet point - med chancen for at få flere igen. Den der henter flest point for ugen/måneden belønnes med præmier indsat på en Sportingbet konto.