Uge 41 i OddsXpert-konkurrencen (præmier på 700 og 300 kr): Ugens vinder kunne nøjes med at afgive fem tips, da alle ramte plet.

Førstepladsen i uge 41 stod brugeren perkjeldal for. Med 12,25 points var der et godt stykke ned til de nærmeste forfølgere - ja faktisk så langt, at ugens vinder havde mod til at afstå fra at tippe på konkurrencens sidste dag. Via tre pletskud på ugens tre første dage var stilen lagt, og da vedkommende også ramte plet fredag og lørdag, gjorde det ikke alverden at der ikke blev afgivet tip både torsdag og søndag. perkjeldal får 700 kr. hos Sportingbet for bedriften.

Kampen om andenpladsen var anderledes tæt. Kun 0,13 point adskilte nr. 2 og 3, men det var brugeren Kheops der trak det længste strå med 10,40 points. Kheops ramte søndagens højeste odds på uafgjort mellem AGF-OB og forfølgeren Olsson09 kunne dermed intet stille op da vedkommende i forvejen haltede en smule efter på point.

Præmievindere, uge 41

Nr. 1: 700 kr (indsættes på Sportingbet-konto): perkjeldal - 12,25 points

Nr. 2: 300 kr (indsættes på Sportingbet-konto): Kheops - 10,40 points

Vinderne får en mail fra BetXpert.

Deltag selv i kampen om 7.000 kr. - hver måned

Husk, at også du kan få del i præmierne hos Sportingbet. Det eneste du skal gøre er at sørge for at deltage i OddsXpert-konkurrencen og holde tungen lige i munden når du placerer dine tegn. Lige nu kan du byde ind med tips til den nye ugekonkurrence (og den snart overståede marts-månedskonkurrence) på: http://www.betxpert.com/oddsxpert

I OddsXpert konkurrencen er der hver måned 7.000 kr. på højkant, sponsoreret af Sportingbet. Og det er pærelet at være med - og helt og aldeles gratis.

Så nemt er det

Hver dag vil der på konkurrence-siden være et udvalg på 3-5 kampe plukket fra dagens sportsbegivenheder, alle listet med odds fra Sportingbet. Ud fra kampene skal du hver dag vælge ét tip du ønsker at satse på for dagen - eller vælge at stå over. Hvert tip koster 1 point, men rammer du rigtigt, scorer du et antal point svarende til det odds du rammer.

Ugentligt uddeles en 1. præmie på 700 kr. og en 2. præmie på 300 kr., og hver måned begaves de 5 bedste deltagere med henholdsvis 1.200, 800, 500, 300, og 200 kr. Alle præmiepenge indsættes på en Sportingbet-konto.