Træfsikkerheden var ikke særligt imponerende, men det var til gengæld fornemmelsen for høje odds. Vinderen af OddsXpert-konkurrencen i uge 42 blev "mesinge" der blot ramte 4 ud af 7 tegn, men det mindste odds lød på 3,2 - og søndagens runde gav hele 5,5 via Valencias overraskende udesejr over Real Madrid. I alt blev vinder-pointsummen 9,65. Nr 2 havnede på 8,5.

For sejren i OddsXperts ugekonkurrence får "mesinge" en præmie på 500 DKK indsat på en Sportingbet-spillekonto. BetXpert ønsker tillykke og sender en mail med nærmere detaljer om præmiens udbetaling.

Du kan deltage i OddsXpert-konkurrencen på http://www.betxpert.com/oddsxpert - denne mandag skydes en ny uge og dermed en ny chance for at vinde 500 DKK i gang.

Deltagelse er gratis - og simpelt. Det svære er at ramme de rigtige tegn...

Månedskonkurrencen i oktober

Ved siden af ugekonkurrencen indeholder OddsXpert også en månedskonkurrence. Her er der 3 præmier - på 1500, 1000 og 500 DKK - i modsætning til ugekonkurrencen, hvor kun vinderen får en præmie.

I månedskonkurrencen for oktober ligger "The Fly" i spidsen med 13,62 point, mens "JNodds" på andenpladsen har 12,18. "Lars Hellegaard", der førte i sidste uge, ligger 3er med 11,51.

Husk, at OddsXpert-konkurrencen er gratis og ganske enkel - hver dag kan du på ovennævnte side finde mellem én og tre udvalgte kampe fra sportens verden med odds fra Sportingbet. Ud fra dagens udvalg, skal du tage stilling til om du vil satse på udfaldet af én af kampene eller ej. Som i det virkelige liv bestemmer du altså hver dag helt selv om du tør tage chancen eller ej... Et afgivet tip koster eet point - men til gengæld er der jo chancen for at få flere igen.

Det handler om dygtighed - og om mod...