Der var kamp til stregen i OddsXpert-konkurrencen i oktober. På den sidste dag overhalede den hidtidige 3er de to førende og snuppede førstepræmien via Brests sejr over Sedan (fransk andendivision) til odds 2,6.

Samlet fik "Gakman" 15,12 point, mens "KertemindeHallensCafeteria" på andenpladsen indsamlede 14,48. "JNodds" der inden den sidste dag lå på førstepladsen, kiksede månedens sidste runde og røg ned på tredjepladsen.

Præmielisten i oktober


1.500 DKK: 1. Gakman 15,12 point (14 rigtige af 27 tip)
1.000 DKK: 2. KertemindeHallensCafeteria 14,48 point (9 rigtige ud af 12)
500 DKK: 3. JNodds 13,31 point (13 rigtige ud af 25)

Hver præmievinder får pengene indsat på en Sportingbet-konto og vil blive kontaktet af BetXpert vedrørende detaljerne.

OddsXpert kører videre


I dag starter endnu en måned - og dermed endnu en månedskonkurrence i OddsXpert. Så gå ind på http://www.betxpert.com/oddsxpert/ og afgiv dit tip. Det handler om dygtighed - og om mod...

Konkurrencen er gratis og ganske enkel - hver dag kan du på ovennævnte side finde mellem én og tre udvalgte kampe fra sportens verden med odds fra Sportingbet. Ud fra dagens udvalg, skal du tage stilling til om du vil satse på udfaldet af én af kampene eller ej. Som i det virkelige liv bestemmer du altså hver dag helt selv om du tør tage chancen eller ej... Et afgivet tip koster eet point - men til gengæld er der jo chancen for at få flere igen.

Ud over månedspræmierne uddeles også ugepræmier: Hver mandag får den foregående uges OddsXpert 500 kroner indsat på en Sportingbet-konto. I alt uddeles præmier for 5000 kr hver måned.