Der var ualmindelig tæt kamp om titlen som ugevinder i OddsXpert-konkurrencen for uge 12, hvor der forud for søndagens kampe var hele fire deltagere med mere end 10 point og muligheden for at tage førstepladsen. Mest imponerende var det, at to af disse havde ramt samtlige af deres seks afgivne tip i ugens løb. "Jengz200" havde 11,85 point forud for sidste runde, mens "Miver" havde 10,20 point. Søndag havde "Jengz2002" stillet sigtekornet efter en pointdeling på Old Trafford mellem Manchester United og Liverpool, mens "Miver" satte sin lid til at Chelsea hægtede Arsenal af i mesterskabskampen på Stamford Bridge. Som bekendt var Liverpool ikke det store problem for United der vandt 3-0, mens Didier Drogba egenhændigt aflivede Arsenals mesterskabsdrømme med to scoringer i 2-1 sejren.

Dermed gik "Miver" forbi på ugens sidste dag, og tager med 12,80 point og syv ud af syv mulige titlen som ugevinder hjem. Dermed belønnes han med 500 kr indsat på en Sportingbet konto!

Månedskonkurrencen

I kampen om marts måned er det forrige uges vinder, "Niller22", der har taget spidsen, mens "Jengz2002" er blandt de fem deltagere der har sat jagten ind. Der er otte dage tilbage at dyste i, og intet er afgjort, men toppen er så småt begyndt at tegne sig.

Se stillingen og din placering i sidste uges konkurrence på nedenstående side. Og når du er forbi, kan du lige så godt afgive dine tip på mandagens kampe, hvor der er europæisk sekunda-fodbold og svensk ishockey på programmet:
http://www.betxpert.com/oddsxpert/

Det er pærelet at være med - og helt og aldeles gratis. Hver dag vil der på ovennævnte side være odds for tre udvalgte sportsbegivenheder fra Sportingbet. Du skal således dagligt vælge hvilket tegn (om noget) du ønsker at satse på. Et afgivet tip koster eet point - med chancen for at få flere igen. Den der henter flest point for ugen/måneden belønnes med præmier indsat på en Sportingbet konto.