I en uge hvor OddsXpert stod i fodboldens tegn var konkurrencen så tæt som det kunne være muligt. Ugens vinder "L_Bolbroe" ramte 6 af 7 rigtige til 10,20 point, heriblandt Burnleys FA-sejr over WBA, samt uafgjorte resultater i Everton-Liverpool, Gladbach-Hoffenheim og Tottenham-Arsenal.
"L_Bolbroe" skal glæde sig over at forfølgeren "sats" ikke havde lidt mere træfsikkerhed, da denne med 5 ud af 7 rigtige måtte nøjes med andenpladsen. 9,55 point blev det til for "sats", hvilket også var tilfældet for "RuneAndersen". I tilfældet af point-lighed i OddsXpert anvendes lodtrækning som tie-breaker, hvilket i denne omgang faldt ud til "sats" fordel.

For præstationerne belønnes "L_Bolbroe" og "sats" med hhv. 700 kr. og 300 kr. indsat på en Sportingbet konto!

Deltag selv i kampen om 7.000 kr. - hver måned
Husk, at også du kan få del i præmierne hos Sportingbet. Det eneste du skal gøre er at sørge for at deltage i OddsXpert konkurrencen og holde tungen lige i munden når du placerer dine tegn. Lige nu kan du byde ind med tips til den nye ugekonkurrence på:
http://www.betxpert.com/oddsxpert 

Det er pærelet at være med - og helt og aldeles gratis. Hver dag vil der på ovennævnte side være odds for tre udvalgte sportsbegivenheder fra Sportingbet. Du skal således dagligt vælge hvilket tegn (om noget) du ønsker at satse på. Et afgivet tip koster eet point - med chancen for at få flere igen. Hver uge uddeles en præmie på 700 kr. til vinderen og 300 kr. til andenpladsen, og hver måned begaves de seks bedste med henholdsvis 1.500, 1.000, 600, 400, 300 og 200 kr. Pengene indsættes på en Sportingbet-konto.