En artig overraskelse endte med at vende op og ned på top-stillingen i sidste uges OddsXpert konkurrence, da Mexico stik mod forventning slog verdensmestrene fra Brasilien med 1-0 i Confederations Cup - den allersidste kamp i ugens konkurrence. Det udløste odds 6,50 og den chance var der rigtig mange der havde grebet.

En af dem var "157 cm pigen", som med denne fuldtræffer oveni 4 øvrige træffere tidligere på ugen, strøg til tops i uge-konkurrencen med en samlet score på 12,30 (heriblandt også en træffer til odds 6,00 på Shamrock-sejr ude over Shelbourne fra fredagens udvalg). "157 cm pigen" sluttede dermed blot 0,20 point foran nr. 2, "Olsson09" der også havde satset på den mexikanske sejr.

Vi ønsker tillykke til "157 cm pigen" der med ugens sejr har vundet en præmie på 500 DKK, der indsættes på en Sportingbet-spillekonto. BetXpert kontakter vinderen med detaljer om præmiens udbetaling.

Du kan også få del i de mange gode præmier i OddsXpert konkurrencen, hvor der hver måned er 5.000 DKK på spil. Deltag på http://www.betxpert.com/oddsxpert hvor der i dag tages hul på en ny uge-konkurrence og kampen om de ugentlige 500 DKK. Endvidere uddeles præmier på hhv. 1.500, 1.000 og 500 kroner til månedens bedste OddsXperter.

Deltagelse er gratis - og simpelt. Det svære er at ramme de rigtige tegn...