Det var i særdeleshed en stor søndag for Juventus, der med 4-2 over AC Milan i dén grad satte en fed streg under, at "den gamle dame" er tilbage på toppen af italiensk og europæisk fodbold.
Navnet Juventus må være smittebærende med succes, for den forgangne uges vinder i OddsXpert tog tog også et vigtigt stik hjem søndag - dette under navnet "Juventus7". Med to stærke X'er i tysk fodbold i weekenden (Stuttgart-Bayern og Hoffenheim-Schalke) satte han sig på førstepladsen med en smal margin på 0,30 point ned til andenpladsen. Her havde "xtra" det der skulle til for at holde "kristiannielsen" stangen i kampen om de præmiegivende placeringer.

For sine bedrifter vinder "Juventus7" og "xtra" hhv. 700 og 300 kr. indsat på en Sportingbet konto!

Vinderne vil blive kontaktet direkte af BetXpert.

Husk, at også du kan få del i præmierne hos Sportingbet. Det eneste du skal gøre er at sørge for at deltage i OddsXpert konkurrencen og holde tungen lige i munden når du placerer dine tegn. Lige nu kan du sætte dit første tegn i den nye ugekonkurrence:
http://www.betxpert.com/oddsxpert

Det er pærelet at være med - og helt og aldeles gratis. Hver dag vil der på ovennævnte side være odds for tre udvalgte sportsbegivenheder fra Sportingbet. Du skal således dagligt vælge hvilket tegn (om noget) du ønsker at satse på. Et afgivet tip koster eet point - med chancen for at få flere igen. Hver uge uddeles en præmie på 700 kr. til vinderen og 300 kr. til andenpladsen, og hver måned begaves de seks bedste med henholdsvis 1.500, 1.000, 600, 400, 300 og 200 kr. Pengene indsættes på en Sportingbet-konto.