OddsXpert konkurrencen er ofte scenen for nogle gevaldige slutspurter, og uge 8 var bestemt ikke en undtagelse. Fredag, da weekenden stod for døren havde ugevinderen sikkert ikke den store tro på at der var præmie i udsigt, da status blot var 0,20 point. Men tre rigtige ud af tre mulige, og endda højest mulige odds fredag, lørdag og søndag, ændrede billedet fulstændig og sendte "tom" i front.
"hd7" ramte fem af seks mulige, og holdt en flot stabilitet over ugen, men afgørende blev det at danskerklubben Reggina i den italienske Serie A gjorde det af med "den gamle dame" fra Juventus. 5,50 point gav denne overraskende sejr, hvilket skæppede godt i kassen hos de der havde fanget den fidus.

Dét havde ugevinderen "tom", som belønnes med 500 kr. indsat på en Sportingbet konto!

Månedskonkurrencen er inde i sin afgørende fase, hvor "Overbandit" har overtaget og er i front med 14,48 point for måneden. Dog er "b.westy", "jokir" og "Tunnicliff" i skarp forfølgelse. Se hvordan du ligger i månedskonkurrencen og afgiv dine tip til den nystartede ugekonkurrence her:
http://www.betxpert.com/oddsxpert/

På ovenstående side kan du også afgive dine tip til denne uges konkurrence, hvor der mandag er sekunda-bold fra rundt i Europa på programmet.

Det er pærelet at være med - og helt og aldeles gratis. Hver dag vil der på ovennævnte side være odds for tre udvalgte sportsbegivenheder fra Sportingbet. Du skal således dagligt vælge hvilket tegn (om noget) du ønsker at satse på. Et afgivet tip koster eet point - med chancen for at få flere igen. Den der henter flest point for ugen/måneden belønnes med præmier indsat på en Sportingbet konto.