Det er ikke altid lykken at ramme de høje odds. Gevinsterne er gode, bestemt, men der er også længere mellem snapsene. Derfor kan det være at foretrække at søge efter stabilitet i stedet for højoddsede træffere. Det måtte nummer to i OddsXpert for uge 10 i dén grad sande, da han med flere høje odds alligevel måtte se sig slået med en mule af en lidt mere stabil tipper.
"Husika" ramte ellers Romas overraskende sejr på Bernabeu, Odenses knockout af AaB Ishockey og Middlesboroughs endeligt mod Cardiff i FA Cup. "sbb" havde også sin del af højoddsede tip, men forskellen blev, at han på ugens øvrige dage formåede at sætte sine tegn rigtigt, også på dårligere betalte spil, herunder Fiorentinas UEFA-sejr mod Everton til 2,20. Totalt blev det til 5 rigtige tip af 6 mulige til totalt 12,93 point, mod "Husikas" 12,63 point for 4 af 6 rigtige.

For sejren belønnes "sbb" med 500 kr indsat på en Sportingbet konto!

Mandag startede endnu en ugekonkurrence, og om du nåede med på vognen fra første færd eller ej kan du på følgende side afgive dine tip til tirsdagens kampe, som er danske ishockey-playoffs, samt den udsatte CL 1/8-delsfinale mellem Inter og Liverpool:
http://www.betxpert.com/oddsxpert/

Det er pærelet at være med - og helt og aldeles gratis. Hver dag vil der på ovennævnte side være odds for tre udvalgte sportsbegivenheder fra Sportingbet. Du skal således dagligt vælge hvilket tegn (om noget) du ønsker at satse på. Et afgivet tip koster eet point - med chancen for at få flere igen. Den der henter flest point for ugen/måneden belønnes med præmier indsat på en Sportingbet konto.