Afslutningen af sidste uges OddsXpert konkurrence var enormt spændende og drøn-kedelig på samme tid. Ugen har ellers budt på en lang række interessante kampe og resultater ved EM i fodbold i Østrig/Schweiz, men søndag nåede turneringen sit hidtidige lavpunkt. Og dette endda i den sidste kvartfinale.

Men forventeligt var det, at Italien, som på trods af sejren over Frankrig i indledende pulje endnu ikke havde vist det storspil som den lange række af stjernespillere inspirerer til, ville dræbe kampen med en kedelig defensiv indstilling. Træner Donadonis tilgang viste ikke det mandsmod hans forgænger Lippi besad, og som kampen skred frem virkede det mere og mere som om, at Italien hellere end gerne ville lade afgørelsen falde fra straffesparkspletten. Ønsket blev indfriet, da Spanien aldrig for alvor satsede eller evnede at omsætte et lettere overtag til mål. Men i tilfældighedernes spil fra pletten skete retfærdighed fyldest, og fodbolden sejrede. Italien blev sendt hjem, og der er nu lagt op til en ganske spændende match-up mellem Rusland og Spanien i den ene semifinale.

Kampen var den hidtil mindst interessante i turneringen, set fra en tilskuers synspunkt, dog med en enkelt undtagelse. "Sondergaard" havde satset på at hverken Spanien eller Italien ville score i kampen, og satte dermed 7 point ind på OddsXpert-kontoen. Dette resulterede i en samlet point-sum på 15,60 point og en sejr i ugekonkurrencen.

For sejren belønnes "Sondergaard" med 500 kr. indsat på en Sportingbet konto!

Husk, at også du kan få del i de herlige pengepræmier hos Sportingbet. Det eneste du skal gøre er at sørge for at deltage i OddsXpert konkurrencen, holde tungen lige i munden når du placerer dine tegn og håbe på det bedste. Deltag i konkurrencen her og placer dine tegn:
http://www.betxpert.com/oddsxpert 

Det er pærelet at være med - og helt og aldeles gratis. Hver dag vil der på ovennævnte side være odds for tre udvalgte sportsbegivenheder fra Sportingbet. Du skal således dagligt vælge hvilket tegn (om noget) du ønsker at satse på. Et afgivet tip koster eet point - med chancen for at få flere igen. Den der henter flest point for ugen/måneden belønnes med præmier indsat på en Sportingbet konto.