Vinderen af uge 33 præsterede at gøre noget, som ingen anden deltager i OddsXpert før har gjort. Vanligt forløber konkurrencen sig således, at enkelte deltagere skiller sig ud når weekenden nærmer sig, og størstedelen af feltet er faldet fra.
Den forgangne uge var dog lidt atypisk. For vinderen trådte først ind i konkurrencen om fredagen, og viste som den danske 49´er ved OL, at man sagtens kan hente guld selvom man starter langt bag de øvrige. Sejren er ikke mindst imponerende, da "Ole-Bager" hentede sine 6,15 point på blot to (!) afgivne tip. Søndag lå han stille, og afgav ikke tip. Da ingen af forfølgerne magtede at udnytte dette tog "Ole-Bager" titlen som ugens OddsXpert hjem.

For sin sejr belønnes "Ole-Bager" med 500 kr. indsat på en Sportingbet konto!

Husk, at også du kan få del i de herlige pengepræmier hos Sportingbet. Det eneste du skal gøre er at sørge for at deltage i OddsXpert konkurrencen og holde tungen lige i munden når du placerer dine tegn. Lige nu kan du sætte dit første tegn i den nye ugekonkurrence, hvor der er europæisk sekunda-bold på programmet:
http://www.betxpert.com/oddsxpert 

Det er pærelet at være med - og helt og aldeles gratis. Hver dag vil der på ovennævnte side være odds for tre udvalgte sportsbegivenheder fra Sportingbet. Du skal således dagligt vælge hvilket tegn (om noget) du ønsker at satse på. Et afgivet tip koster eet point - med chancen for at få flere igen. Hver uge uddeles en præmie på 500 kr. til vinderen, og hver måned begaves de fem bedste med henholdsvis 1.200, 800, 500, 300 og 200 kr. Pengene indsættes på en Sportingbet-konto.