Uge 15 i OddsXpert-konkurrencen (præmier på 700 og 300 kr): Sent straffespark sikrede sejr på blot 0,10 points...

 

De, som søndag så kampen mellem Arsenal og Liverpool, var vidner til et drama dybt i overtiden, hvor Arsenal først fik tilkendt - og scorede på - et straffespark i kampens 97. minut. Otte minutter var blevet lagt til, men kampen fortsatte ufortrødent forbi de 100 minutter, og i det 102. minut kunne Liverpool udligne på straffespark. Godt for Liverpool, godt for Manchester United, godt for BetXpert, der havde anbefalet uafgjort i kampen - og godt for denne uges OddsXpert-vinder, "Calle", som med scoringen strøg op på førstepladsen i ugekonkurrencen.

"Calle" sluttede ugen på 10,30 points efter i weekenden at have satset korrekt på uafgjort første El Clásico lørdag og siden altså Arsenal-Liverpool søndag. Førstepladsen, som belønnes med 700 kr. indsat på en Sportingbet-konto, blev sikret med et forspring på sølle 0,10 points ned til "BenjaminAR", som efter nogle gode hverdage missede sig lørdagstip og siden undlod at placere et spil søndag. Med 10,20 points kan han dog glæde sig andenpladsen, der belønnes med 300 kr. indsat på en Sportingbet-konto.

Livestream El Clásico: Her kan du se Barcelona - Real Madrid

Præmievindere, uge 15

Nr. 1: 700 kr (indsættes på Sportingbet-konto): Calle - 10,30 points

Nr. 2: 300 kr (indsættes på Sportingbet-konto): BenjaminAR - 10,20 points

Vinderne får en mail fra BetXpert.

Deltag selv i kampen om 7.000 kr. - hver måned

Husk, at også du kan få del i præmierne hos Sportingbet. Det eneste du skal gøre er at sørge for at deltage i OddsXpert-konkurrencen og holde tungen lige i munden når du placerer dine tegn. Lige nu kan du byde ind med tips til den nye ugekonkurrence (og den snart overståede marts-månedskonkurrence) på: http://www.betxpert.com/oddsxpert

I OddsXpert konkurrencen er der hver måned 7.000 kr. på højkant, sponsoreret af Sportingbet. Og det er pærelet at være med - og helt og aldeles gratis.

El Clásico optakt: FC Barcelona - Real Madrid er begge i krise

Så nemt er det

Hver dag vil der på konkurrence-siden være et udvalg på 3-5 kampe plukket fra dagens sportsbegivenheder, alle listet med odds fra Sportingbet. Ud fra kampene skal du hver dag vælge ét tip du ønsker at satse på for dagen - eller vælge at stå over. Hvert tip koster 1 point, men rammer du rigtigt, scorer du et antal point svarende til det odds du rammer.

Ugentligt uddeles en 1. præmie på 700 kr. og en 2. præmie på 300 kr., og hver måned begaves de 5 bedste deltagere med henholdsvis 1.200, 800, 500, 300, og 200 kr. Alle præmiepenge indsættes på en Sportingbet-konto.