Uge 20 i OddsXpert-konkurrencen (præmier på 700 og 300 kr): Vejen til sejr gik gennem bud på uafgjort...

 

Syv dage, syv tips på uafgjort, fem pletskud, én OddsXpert-sejr.

Ugevinderen i BetXperts OddsXpert-konkurrence blev sikret gennem bud på uafgjort i alle ugens dage. Det startede med Horsens mod FCK, afvej en smule i EL-finalen mellem Porto og Braga, hvor Braga blev tildelt en 1-0-føring på forhånd i konkurrencen, som Porto vandt 1-0, hvorved et bud på X blev belønnet, og blev afsluttet med søndagens 2-2-kamp mellem Brescia og Fiorentina.

Med 9,35 points ved ugens afslutning løb "lykkekris" afsted med sejren og de 700 kr. indsat på en Sportingbet-konto, som førstepladsen i ugens konkurrence belønnes med.

Sejren blev sikret med et forspring på 0,45 points til nummer to, kbs7913, hvis andenplads belønnes med 300 kr. indsat på en Sportingbet-konto.

Præmievindere, uge 20

Nr. 1: 700 kr (indsættes på Sportingbet-konto): lykkekris - 9,35 points

Nr. 2: 300 kr (indsættes på Sportingbet-konto): kbs7913 - 8,90 points

Vinderne får en mail fra BetXpert.

Deltag selv i kampen om 7.000 kr. - hver måned

Husk, at også du kan få del i præmierne hos Sportingbet. Det eneste du skal gøre er at sørge for at deltage i OddsXpert-konkurrencen og holde tungen lige i munden når du placerer dine tegn. Lige nu kan du byde ind med tips til den nye ugekonkurrence (og den snart overståede marts-månedskonkurrence) på: http://www.betxpert.com/oddsxpert

I OddsXpert konkurrencen er der hver måned 7.000 kr. på højkant, sponsoreret af Sportingbet. Og det er pærelet at være med - og helt og aldeles gratis.

Så nemt er det

Hver dag vil der på konkurrence-siden være et udvalg på 3-5 kampe plukket fra dagens sportsbegivenheder, alle listet med odds fra Sportingbet. Ud fra kampene skal du hver dag vælge ét tip du ønsker at satse på for dagen - eller vælge at stå over. Hvert tip koster 1 point, men rammer du rigtigt, scorer du et antal point svarende til det odds du rammer.

Ugentligt uddeles en 1. præmie på 700 kr. og en 2. præmie på 300 kr., og hver måned begaves de 5 bedste deltagere med henholdsvis 1.200, 800, 500, 300, og 200 kr. Alle præmiepenge indsættes på en Sportingbet-konto.