Scandic Bookmakers overtager sponsoratet af OddsXpert-konkurrencen i maj måned og smider en iPad Air oven i månedspræmien.


Siden 2005 har BetXperts brugere gratis kunnet boltre sig i den daglige OddsXpert-konkurrence, med uge- og månedspræmier sponsoreret af Sportingbet. De seneste par år har brugerne kæmpet om præmier for 7.000 kr om måneden.


Det kan de også gøre i maj - men her får de noget ekstra at spille om. I maj måned hopper Scandic Bookmakers - Sportingbets søsterfirma - ind som sponsor-vikar, og som alle gode vikarer ved Scandic godt at der skal noget særligt til for at vinde publikums hjerter.

Derfor forhøjer Scandic præmiepuljen med en iPad Air. Denne ekstrapræmie går til vinderen af månedskonkurrencen i maj og har en værdi af 3.599 kr. Præmien kan også udbetales i kontanter på vinderens Scandic-spillekonto (uden krav om omsætning).

Sæt dine tips i OddsXpert her

Præmier i maj


Månedspræmier
Ved udgangen af måneden kåres de 5 deltagere i konkurrencen, som har scoret den bedste balance via deres tips. Vinderne belønnes som følger:

1. præmie: 1.200 DKK + en iPad Air 16 GB WiFi (værdi 3.599 kr)
2. præmie: 800 DKK
3. præmie: 500 DKK
4. præmie: 300 DKK
5. præmie: 200 DKK

Ugepræmier

Desuden kårer vi hver mandag de 2 deltagere der i den forgangne uge (mandag til og med søndag), har oparbejdet den bedste balance. Til ugevinderne er belønningen:

1. præmie: 700 DKK
2. præmie: 300 DKK

Alle pengepræmier udbetales til vindernes spillekonto hos Scandicbookmakers.dk med de vilkår, at det vundne beløb skal omsættes 3 gange, inden for en måned, før de kan hæves fra spillekontoen. Undtaget fra omsætningskravet er værdien af iPad-præmien hvis denne ønskes omsat til kontanter.