Julen er hektisk. Endda så hektisk, at vi her på BetXpert i dag har oplevet lidt tekniske problemer. Derfor har siden ikke været tilgængelig i løbet af mandagen. Af denne årsag har vi valgt at udsætte startskuddet for ugekonkurrencen til tirsdag.

Dog er det ikke gået værre end, at det lykkedes at finde en vinder af uge 50. Der var rift om toppladsen, blot 0,20 point skilte de øverste tre. "Klausvinder" lå til sejren efter lørdagen, men han undlod at afgive tip søndag i håb om at konkurrenterne skød med blankt. Så godt gik det ikke, da "Depor.dk" med et korrekt tip på en sejr til "den gule ubåd", Villareal, mod Laudrups Getafe.

Hvis du synes at vinderen virker bekendt, ja så kan det meget vel tænkes at det er fordi at "Depor.dk" også stod øverst på skamlen i sidste uge. Faktisk er "Depor.dk" dermed den første bruger der formår at tage to ugesejre i træk. En ganske imponerende bedrift!

Et stort tillykke til "Depor.dk" der belønnes med (endnu) 500 DKK indsat på en Sportingbet konto!

I morgen, tirsdag, åbner vi for den forsinkede ugekonkurrence, og du kan afgive dit tip her:
http://www.betxpert.com/oddsxpert

Det er pærelet at være med - og helt og aldeles gratis. Hver dag vil der på ovennævnte side være odds for tre udvalgte sportsbegivenheder fra Sportingbet. Du skal således dagligt vælge hvilket tegn (om noget) du ønsker at satse på. Et afgivet tip koster eet point - med chancen for at få flere igen. Den der henter flest point for ugen/måneden belønnes med præmier indsat på en Sportingbet konto