De europæiske fodboldligaer er så småt ved at være kommet igang igen, efter en sommer med både EM og OL på plakaten. Mens Italien og Spanien lige har fået placeret Super Cup trofæerne, har Frankrig, Tyskland og England taget hul på sæsonen i ligaerne.
Den forgangne weekend bragte interessante resultater fra Premier League, hvor Tottenham noget skuffende måtte se sig slået af Sunderland - og dette endda på White Hart Lane. Dette gav lørdagens (og ugens) højeste odds i OddsXpert, med 6,75 point givet til de der havde troen på at Sunderland kunne drille.
Søndag var, som altid, finale-dag i OddsXpert, hvor flere af de forreste havde satset på uafgjorte resultater. Dog blev det "JesperM" der kom først over stregen, med et tip sat på Manchester City over West Ham. City synes at have fået spillet bedre på plads, og FC Midtjylland skal stå tidligt op for at følge den engelske traditionsklub til døren og kvalificere sig til hovedturneringen i UEFA Cup. Med det korrekte tip på Manchester City nåede "JesperM" op på 14,75 point, mens de nærmeste forfølgere, "hagen" og "steen3333", fik skrabet hhv. 13,65 og 11,70 point til sig.

For sejren belønnes "JesperM" med 500 kr. indsat på en Sportingbet konto!

Husk, at også du kan få del i de herlige pengepræmier hos Sportingbet. Det eneste du skal gøre er at sørge for at deltage i OddsXpert konkurrencen og holde tungen lige i munden når du placerer dine tegn. Lige nu kan du sætte dit første tegn i den nye ugekonkurrence, hvor der er svensk og engelsk fodbold på programmet.
http://www.betxpert.com/oddsxpert

Det er pærelet at være med - og helt og aldeles gratis. Hver dag vil der på ovennævnte side være odds for tre udvalgte sportsbegivenheder fra Sportingbet. Du skal således dagligt vælge hvilket tegn (om noget) du ønsker at satse på. Et afgivet tip koster eet point - med chancen for at få flere igen. Hver uge uddeles en præmie på 500 kr. til vinderen, og hver måned begaves de fem bedste med henholdsvis 1.200, 800, 500, 300 og 200 kr. Pengene indsættes på en Sportingbet-konto.