I sidste uge varslede vi stigning i den samlede præmiesum i OddsXpert og nu uddeles den hidtil højeste ugepræmie i OddsXpert. I alt skal 1.000 kr. fordeles på to dygtige vindere, hvor 700 kr. går til ugens bedste og 300 kr. går til andenpladsen.

Kampen i toppen var tæt, og blot 0,20 point skilte de to øverste. Med hele 11,60 point kan "L_Bolbroe" lade sig krone som den forgangne uges OddsXpert, mens "JesperM" med 11,40 point må lade sig nøje med andenpladsen. Begge kan de se frem til herlige pengepræmier fra konkurrence-sponsoren Sportingbet.

Alle vindere vil blive kontaktet direkte af BetXpert.

Husk, at også du kan få del i præmierne hos Sportingbet. Det eneste du skal gøre er at sørge for at deltage i OddsXpert konkurrencen og holde tungen lige i munden når du placerer dine tegn. Lige nu kan du sætte dit første tegn i den nye ugekonkurrence:
http://www.betxpert.com/oddsxpert 

Det er pærelet at være med - og helt og aldeles gratis. Hver dag vil der på ovennævnte side være odds for tre udvalgte sportsbegivenheder fra Sportingbet. Du skal således dagligt vælge hvilket tegn (om noget) du ønsker at satse på. Et afgivet tip koster eet point - med chancen for at få flere igen. Hver uge uddeles en præmie på 700 kr. til vinderen og 300 kr. til andenpladsen, og hver måned begaves de seks bedste med henholdsvis 1.500, 1.000, 600, 400, 300 og 200 kr. Pengene indsættes på en Sportingbet-konto.