Da idrætsudøvere og odds-sættere også er rigtige mennesker, lå sport og spillets verden stille i juledagene, hvorfor der blot var fem dage med spiludbud i den forgangne uges OddsXpert-konkurrence.

Udvalget har strakt sig fra amerikansk fodbold til tysk håndbold, samt en masse britisk fodbold. Kampen har været tæt - særdeles tæt. Førstepladsen gik til "frodev" der med 8,40 point satte sit solidt på førstepræmien, mens andenpladsen var "too close to call"!

"easy2win" og "Brygger" havde begge optjent 6,60 point. Begge havde de samme tre træffere på deres fire afgivne tip. Søndag fejlede de begge, og må ærgre sig over at et tip på Eagles' imponerende nedsabling af Cowbows i NFL eller WBA's sejr over Tottenham begge havde været nok til at stryge til tops.

Pointligheden og dét, at de begge havde de samme fuldtræffere gør at det ved lodtrækning måtte afgøres hvem af disse to der blev den heldige vinder af andenpladsen. Op af bowlen kom "easy2win", der må sande at det ikke er så let at komme i præmierne i OddsXpert, men at det kræver en solid indsats, gode tip og en smule held.

Dermed modtager "frodev" 700 kr. og "easy2win" 300 kr. indsat på en konto hos konkurrence-sponsoren Sportingbet!

Vinderne vil blive kontaktet direkte af BetXpert.

Husk, at også du kan få del i præmierne hos Sportingbet. Det eneste du skal gøre er at sørge for at deltage i OddsXpert konkurrencen og holde tungen lige i munden når du placerer dine tegn. Lige nu kan du sætte dit første tegn i den nye ugekonkurrence:
http://www.betxpert.com/oddsxpert

Det er pærelet at være med - og helt og aldeles gratis. Hver dag vil der på ovennævnte side være odds for tre udvalgte sportsbegivenheder fra Sportingbet. Du skal således dagligt vælge hvilket tegn (om noget) du ønsker at satse på. Et afgivet tip koster eet point - med chancen for at få flere igen. Hver uge uddeles en præmie på 700 kr. til vinderen og 300 kr. til andenpladsen, og hver måned begaves de seks bedste med henholdsvis 1.500, 1.000, 600, 400, 300 og 200 kr. Pengene indsættes på en Sportingbet-konto.