Ind i mellem betaler det sig at læne sig tilbage og håbe på at konkurrenterne snubler. Ind i mellem koster passivitet dyrt...

Før den sidste dag i uge 49, førte "redbridge" OddsXpert-konkurrencen. Han havde 9,85 point, mens forfølgerne "jeppebh" og "noten" havde henholdsvis 9,1 og 8,7. Og hvad gør man så som førerhund om søndagen? Skal man komme med et tip og løbe risikoen for at miste et point? Eller skal man bluffe og håbe at de andre oversatser?

redbridge valgte det sidste. Han undlod at komme med et søndags-tip. Og faktisk satsede begge forfølgere ved at gå efter et højt odds. Sagen var bare at de også ramte: 2tallet i Randers-AaB til odds 2,53.

Og dermed måtte redbridge se sig overhalet til allersidst i kampen om de to præmiegivende pladser. jeppebh snuppede førstepladsen og 700 kr indsat på en Sportingbet-konto, mens noten tog andenpladsen og 300 kr. 

Vinderne vil blive kontaktet direkte af BetXpert.

Husk, at også du kan få del i præmierne hos Sportingbet. Det eneste du skal gøre er at sørge for at deltage i OddsXpert konkurrencen og holde tungen lige i munden når du placerer dine tegn. Lige nu kan du sætte dit første tegn i den nye ugekonkurrence:
http://www.betxpert.com/oddsxpert

Det er pærelet at være med - og helt og aldeles gratis. Hver dag vil der på ovennævnte side være odds for tre udvalgte sportsbegivenheder fra Sportingbet. Du skal således dagligt vælge hvilket tegn (om noget) du ønsker at satse på. Et afgivet tip koster eet point - med chancen for at få flere igen. Hver uge uddeles en præmie på 700 kr. til vinderen og 300 kr. til andenpladsen, og hver måned begaves de seks bedste med henholdsvis 1.500, 1.000, 600, 400, 300 og 200 kr. Pengene indsættes på en Sportingbet-konto.