Det var tæt i toppen af OddsXpert i uge 30, hvor overraskende fodboldresultater banede vejen for ugesejren. Blot 0,08 point skilte de to øverste da regnskabet blev gjort op.

"Sams" og "egblpt" kørte næsten parløb og lå tæt før søndagens kampe. Begge havde de spottet et noget overraskende resultat i Champions League kvalifikationen, hvor færøske Runavik slog Dinamo Tiblisi med 1-0. Lige lidt hjalp dette dog, da første opgør endte 3-0 til Tiblisi.

Med et par vildfarne tips i løbet af ugen, var der et stykke op for de to da weekenden stod for døren, og begge satsede søndag på et højt odds i håb om at stryge til tops. Begge valgte Vejle som søndagens tip, og som bekendt vandt oprykkerne med 1-0 over Esbjerg og fik dermed sæsonens første sejr i SAS-Ligaen. Dette betød i midlertid også, at "Aalen" som ramte 4 af 4 tip i denne uge til 7,90 point måtte se sig passeret på målstregen.

I ugens løb havde "Sams" skrabet 0,08 point mere end "egblpt" og endte dermed på førstepladsen, og er sidste uges vinder af 500 kr. indsat på en konto hos konkurrence-sponsoren Sportingbet.

Husk, at også du kan få del i de herlige pengepræmier hos Sportingbet. Det eneste du skal gøre er at sørge for at deltage i OddsXpert konkurrencen og holde tungen lige i munden når du placerer dine tegn. Lige nu kan du sætte dit første tegn i den nye ugekonkurrencen, hvor der er dansk og  svensk fodbold på programmet:
http://www.betxpert.com/oddsxpert 

Det er pærelet at være med - og helt og aldeles gratis. Hver dag vil der på ovennævnte side være odds for tre udvalgte sportsbegivenheder fra Sportingbet. Du skal således dagligt vælge hvilket tegn (om noget) du ønsker at satse på. Et afgivet tip koster eet point - med chancen for at få flere igen. Hver uge uddeles en præmie på 500 kr. til vinderen, og hver måned begaves de fem bedste med henholdsvis 1.200, 800, 500, 300 og 200 kr. Pengene indsættes på en Sportingbet-konto.