I den forgange uge var der både cykelløb og træningskampe på programmet i OddsXpert. Sommeren er i dén grad over os, og spiludbuddet er af og til af en lettere eksotisk figur. Om ikke andet, så har udbuddet inspireret sidste uges vinder til en god sommerstemning. I hvert fald præsterede denne at distancere al konkurrence, med 3,53 point ned til nærmeste forfølger. Havde dette været en Tour de France etape var en stor del af feltet faldet for tidsgrænsen.

På sit soloridt, ramte "Rosbjørn" bl.a. Gefles overraskende sejr over Elfsborg (til flotte 8,00) og Gøteborgs vigtige 2-1-sejr ude over Djurgården. Ugen blev sluttet af på behørig vis, med endnu et svensk tip, denne gang på Kalmars favorit-sejr over Norrköping.

I alt blev det til 12,73 point af "Rosbjørn" som belønnes med 500 kr. indsat på en Sportingbet konto!

Husk, at også du kan få del i de herlige pengepræmier hos Sportingbet. Det eneste du skal gøre er at sørge for at deltage i OddsXpert konkurrencen og holde tungen lige i munden når du placerer dine tegn. Lige nu kan du sætte dit første tegn i ugekonkurrencen, hvor der er svensk og norsk fodbold på programmet:
http://www.betxpert.com/oddsxpert

Det er pærelet at være med - og helt og aldeles gratis. Hver dag vil der på ovennævnte side være odds for tre udvalgte sportsbegivenheder fra Sportingbet. Du skal således dagligt vælge hvilket tegn (om noget) du ønsker at satse på. Et afgivet tip koster eet point - med chancen for at få flere igen. Den der henter flest point for ugen/måneden belønnes med præmier indsat på en Sportingbet konto. at distancere al konkurrence, med 3,53 point ned til nærmeste forfølger. Havde dette været en Tour de France etape var en stor del af feltet faldet for tidsgrænsen.