Vi kårer de dygtige vindere af oktober-måneds OddsXpert og uddeler 7.000 kr. i samarbejde med Scandic. Endnu en gang blev det en tæt topstrid, hvor vinderen havde is i maven på sidstedagen.

Oktober bød på en meget spændende slutspil i månedskonkurrencen i OddsXpert. Flere valgte at sætte deres lid til Viborg i slaget om Midtjylland, som blev belønnet med odds 6. Det lykkedes som bekendt Viborg Fodsports Forening at slå ærkerivalerne for første gang i 10 år, og det rykkede godt og grundigt rundt i stillingen i OddsXpert.

I sidste ende skilte blot 1,36 nr.1 fra nr.5. Det blev cafu, der trak det længste strå i den tætte topstrid. Brugeren cafu lå inden finaledagen nr.2, men valgte at have is i maven og stå over på sidstedagen. Det viste sig at være en rigtig god beslutning, da laugeholm, der førte inden sidstedagen, satsede på FC Midtjylland-sejr. Det lykkedes lige akkurat myl at snige sig mellem de 2 på podiet med ét pletskud sent lørdag aften i form af føromtalte Viborg-sejr. Dermed endnu en dramatisk afslutning i OddsXpert, hvor månedskonkurrencen først fandt sin afgørelse på sidstedagen sent lørdag aften på den jyske muld.

Præmievindere i oktober

1 - 1200 kr.: cafy med 21,50

2 - 800 kr.: myl 21,01
3 - 500 kr.: laugeholm 20,60
4 - 300 kr.: bobsen 20,35

5 - 200 kr.: Mike Larsen 20,14

Vinderne får en mail direkte fra BetXpert.

Deltag selv i den gratis kamp om 7.000 kr. - hver måned:

Husk, at også du kan få del i præmierne hos Scandic. Det eneste du skal gøre er at sørge for at deltage i OddsXpert-konkurrencen og holde tungen lige i munden når du placerer dine tegn. Lige nu kan du byde ind med tips til den aktuelle uge- og måneds-konkurrence på: http://www.betxpert.com/oddsxpert


I OddsXpert konkurrencen er der hver måned 7.000 kr. på højkant, sponsoreret af Scandic. Og det er pærelet at være med - og helt og aldeles gratis.

Så nemt er det

Hver dag vil der på konkurrence-siden være et udvalg på 3-5 kampe plukket fra dagens sportsbegivenheder, alle listet med odds fra Scandic. Ud fra kampene skal du hver dag vælge ét tip du ønsker at satse på for dagen - eller vælge at stå over. Hvert tip koster 1 point, men rammer du rigtigt, scorer du et antal point svarende til det odds du rammer.

Ugentligt uddeles en 1. præmie på 700 kr. og en 2. præmie på 300 kr., og hver måned begaves de 5 bedste deltagere med henholdsvis 1.200, 800, 500, 300, og 200 kr. Alle præmiepenge indsættes på en Scandic-konto.