Med et nyt år oprundet, har vi besluttet også at lade nye toner ringe over vores faste daglige konkurrence, OddsXpert. Fremover vil der nemlig være flere sportsgrene med i udvalget - og flere kampe at vælge imellem.

Fodboldkampe har fyldt meget i udvalget hidtil, men fremover vil vi således bestræbe os på - så vidt det er muligt - at variere udvalget af kampe, så der hver dag er mindst 2 forskellige sportsgrene repræsenteret. Derfor vil man fremover finde også finde håndbold, basketball, ishockey, amerikansk fodbold, tennis mv. i kampudvalget. Hertil kommer, at der på de "store spilledage", med mange begivenheder på programmet, vil være op til 4-5 kampe at vælge imellem. Dermed ikke længere en begrænsning ved 3 kampe, men der trods alt stadig være dage hvor der sker så lidt i sportens verden, at kun 3 kampe finder vej til udvalget.

Årets første vindere
I den forgangne uge var det lige ved at blive til fuldt hus for "osteting" der med seks rigtige tip i træk var lige ved at lave en perfekt serie. Desværre for ham holdt hans tip på Panathinaikos over AEK Athen ikke. Han kan dog stadig glæde sig over at ende øverst på skamlen, for ugens første tip havde sikret et solidt forspring som holdt ugen ud. Tættest på kom "Louring" som satte fem rigtige tegn ud af fem mulige.

For bedrifterne modtager "osteting" og "Louring" hhv. 700 og 300 kr. indsat på en konto hos konkurrence-sponsoren Sportingbet!

Vinderne vil blive kontaktet direkte af BetXpert.

Husk, at også du kan få del i præmierne hos Sportingbet. Det eneste du skal gøre er at sørge for at deltage i OddsXpert konkurrencen og holde tungen lige i munden når du placerer dine tegn. Lige nu kan du sætte dit første tegn i den nye ugekonkurrence: http://www.betxpert.com/oddsxpert

Sådan deltager du!
I OddsXpert konkurrencen er der hver måned 7.000 kr. på højkant, sponsoreret af Sportingbet. Og det er pærelet at være med - og helt og aldeles gratis.
 
Hver dag vil der på konkurrence-siden være et udvalg på 3-5 kampe plukket fra dagens sportsbegivenheder, alle listet med odds fra Sportingbet. Ud fra kampene skal du hver dag vælge det tip du ønsker at satse på for dagen - eller vælge at stå over. Hvert tip koster 1 point, men rammer du rigtigt, scorer du et antal point svarende til det odds du rammer.

Ugentligt uddeles en 1. præmie på 700 kr. og en 2. præmie på 300 kr., og hver måned begaves de 6 bedste deltagere med henholdsvis 1.500, 1.000, 600, 400, 300 og 200 kr. Alle præmiepenge indsættes på en Sportingbet-konto.