I OddsXpert konkurrencen var der i den forgangne uge tæt løb om præmierne helt frem til sidste dag, hvor et par håndfulde deltagere i weekenden stadig var med i kampen om gevinst.

Gennem hele ugen havde mange deltagere vist overordentlig stor træfsikkerhed og skrabet points til sig i stor stil, men weekendens udvalgte kampe voldte store kvaler for især folkene i toppen af stillingen, og faktisk ramte ingen i Top 5 rigtigt på deres tips i weekenden... En enkelt fuldtræffer fra blot én af deltagerne i Top 3 - som alle havde tippet på vidt forskellige kampe både lørdag og søndag - havde været nok til en afgørende rokering i toppen, men denne udeblev.

Dermed kunne "steger" trille stille og roligt i mål som vinder af ugens konkurrence og får for dette 700 kr., mens nærmeste forfølger, "frits", belønnes med 300 kr. for sin 2. plads. Begge præmier indsættes på vindernes Sportingbet konto, og vinderne kontaktes af BetXpert med deltaljer om præmiernes udbetaling.

Deltag selv i kampen om 7.000 kr. - hver måned
Husk, at også du kan få del i præmierne hos Sportingbet. Det eneste du skal gøre er at sørge for at deltage i OddsXpert konkurrencen og holde tungen lige i munden når du placerer dine tegn. Lige nu kan du byde ind med tips til den nye ugekonkurrence på: http://www.betxpert.com/oddsxpert

I OddsXpert konkurrencen er der hver måned 7.000 kr. på højkant, sponsoreret af Sportingbet. Og det er pærelet at være med - og helt og aldeles gratis.

Så let deltager du
Hver dag vil der på konkurrence-siden være et udvalg på 3-5 kampe plukket fra dagens sportsbegivenheder, alle listet med odds fra Sportingbet. Ud fra kampene skal du hver dag vælge det tip du ønsker at satse på for dagen - eller vælge at stå over. Hvert tip koster 1 point, men rammer du rigtigt, scorer du et antal point svarende til det odds du rammer.

Ugentligt uddeles en 1. præmie på 700 kr. og en 2. præmie på 300 kr., og hver måned begaves de 6 bedste deltagere med henholdsvis 1.500, 1.000, 600, 400, 300 og 200 kr. Alle præmiepenge indsættes på en Sportingbet-konto.