Det går ikke altid som præsten prædiker, hvilket en del fodboldspillere fik at føle på den hårde måde i den forgangne uge. Der var masser af overraskende resultater, og med de høje odds følger en solid pointhøst i toppen af OddsXpert-konkurrencen.
Midt på ugen måtte Portugals bedste sande at bolden er rund, og viljen er stærk, da det danske landshold hev et noget uventet comeback op af hatten. Til de der havde luret denne, var der 7,00 point til tavlen. Vi må håbe, at landsholdets indsats kan inspirere de danske mestre en smule, for hvis AaB ikke løfter niveauet betragteligt, står de til at få ørerne i maskinen i onsdagens CL-kamp mod Celtic. 0-2 mod et klogt spillende AGF-hold, der gav 5,20 point til stillingen.

Den forgangne uges vinder havde ikke troen på Danmark i midtugen, men hentede til gengæld gode point på ugens øvrige dage. Udover AGF-sejr i Aalborg havde "lato45" også spottet Landskronas noget overraskende sejr mod Ørgryte, samt tre krydser i hhv. italiensk, fransk og hollandsk fodbold. Totalt blev det til 14,60 point.

For sejren belønnes "lato45" med 500 kr. indsat på en Sportingbet konto!

Husk, at også du kan få del i de herlige pengepræmier hos Sportingbet. Det eneste du skal gøre er at sørge for at deltage i OddsXpert konkurrencen og holde tungen lige i munden når du placerer dine tegn. Lige nu kan du sætte dit første tegn i den nye ugekonkurrence:
http://www.betxpert.com/oddsxpert

Det er pærelet at være med - og helt og aldeles gratis. Hver dag vil der på ovennævnte side være odds for tre udvalgte sportsbegivenheder fra Sportingbet. Du skal således dagligt vælge hvilket tegn (om noget) du ønsker at satse på. Et afgivet tip koster eet point - med chancen for at få flere igen. Hver uge uddeles en præmie på 500 kr. til vinderen, og hver måned begaves de fem bedste med henholdsvis 1.200, 800, 500, 300 og 200 kr. Pengene indsættes på en Sportingbet-konto.