Der var lagt op til en drabelig afslutning på marts-udgaven af OddsXpert, hvor flere deltagere lå stærkt i front i kampen om præmierne. I en djævlens fart var det "diablo25" der kom bedst ud af svinget. Han ramte mandagens højest mulige odds i det uafgjorte resultat i den svenske premiere mellem Malmø og Gøteborg.

Præmierne for marts fordeles dermed således:
1 - 1.200 kr: diablo25 19,53 point
2 - 800 kr: Jengz2002 18,13 point
3 - 500 kr: pepper76 18,06 point
4 - 300 kr: michaelweis 17,88 point
5 - 200 kr: kjergaard 16,90 point

Alle vindere vil blive kontaktet direkte af BetXpert!

Ugekonkurrencen

I konkurrencen for uge 13 løb "fckeren" med ugens førstepræmie, med rigtige tip i weekenden på to overraskende resultater i spansk fodbold. Først tabte Barcelona et vigtigt skridt i mesterskabskampen med 2-3 mod Betis, og søndag måtte Laudrup sande at træerne ikke vokser ind i himlen, da et rødt kort og 0-2 fik den danske træners Getafe ned på jorden igen.

Med i alt 10,85 point for ugen og endda hele to missere på vejen, blev "fckeren" vinderen af ugepræmien på 500 kr indsat på en Sportingbet konto!

Se stillingen og din placering i sidste uges konkurrence på nedenstående side. Og når du er forbi, kan du lige så godt afgive dine tip på mandagens kampe:
http://www.betxpert.com/oddsxpert/

Det er pærelet at være med - og helt og aldeles gratis. Hver dag vil der på ovennævnte side være odds for tre udvalgte sportsbegivenheder fra Sportingbet. Du skal således dagligt vælge hvilket tegn (om noget) du ønsker at satse på. Et afgivet tip koster eet point - med chancen for at få flere igen. Den der henter flest point for ugen/måneden belønnes med præmier indsat på en Sportingbet konto.