Midt på ugen var der ikke meget der tydede på succes for "steen3333" i OddsXperts ugekonkurrence. Efter 3 runder havde han skrabet 2 minuspoint sammen... Men så tog Fanden ved ham, og resten af ugen ramte han alt hvad han sigtede på - incl. lørdagen overraskende Reggina-udesejr over Roma til odds 6,0. Søndag rundede han af med FCK-gevinst i Århus over AGF, hvormed førstepladsen var sikret med i alt 12,25 point.

Som OddsXpert i uge 15 får sten3333 500 kroner indsat på sin konto hos Sportingbet. BetXpert ønsker tillykke (og sender en mail med de nærmere detaljer).

Ugens OddsXpert kåres hver søndag, og når måneden er omme uddeles desuden præmier til de 3 bedste sammenlagt - på henholdsvis 1500, 1000 og 500 kroner. I alt er 5000 kroner på højkant hver måned.

I månedskonkurrencen for april er sten3333 også godt med, på en syvendeplads. I spidsen ligger "Stjernegaard" med 17,15 point. Han lå i øvrigt også nr 1 i sidste uge, hvor han havde 13,03.

Gå ind på http://www.betxpert.com/oddsxpert/ og afgiv dit tip. Månedskonkurrencen for april er i fuld gang, men intet er afgjort, og i dag starter vi på en frisk med endnu en ugekonkurrence.

Konkurrencen er gratis og ganske enkel - hver dag kan du på ovennævnte side finde mellem én og tre udvalgte kampe fra sportens verden med odds fra Sportingbet. Ud fra dagens udvalg, skal du tage stilling til om du vil satse på udfaldet af én af kampene eller ej. Som i det virkelige liv bestemmer du altså hver dag helt selv om du tør tage chancen eller ej... Et afgivet tip koster eet point - men til gengæld er der jo chancen for at få flere igen. Det handler om dygtighed - og om mod...