Uge 25 i OddsXpert-konkurrencen (præmier på 700 og 300 kr): Tre afgivne tips var nok til at tage ugesejren...

Tre gange afgav "smithy" i sidste uge et tip i OddsXpert-konkurrencen, men med pletskud til odds 5,25, odds 3,75 og slutteligt odds 2,20 var det nok til at sikre sig sejren med 8,20 points for hele ugen.

Første tip blev afgivet torsdag, hvor Örebro tog imod Djurgården. Værterne var favoritter, men med en 2-1-sejr leverede Djurgården en artig overraskelse. Andet tip blev leveret lørdag da Tjekkiet og Hviderusland mødtes i bronzekampen ved U21 EM, og den hviderussiske sejr på 1-0 gav endnu et pletskud. Søndag var der lokalopgør i Rusland da Dynamo Moskva tog imod Lokomotiv Moskva, og den kamp vandt hjemmeholdet med klare 4-1 - hvilket altså blev belønnet med odds 2,20.

Andenpladsen tog "Blueslaug" sig af, da han efter at have undladt at afgive et tip søndag måtte se sig overhalet med 0,20 points. "Blueslaug" havde også udset sig de to fine odds i form af sejr til Djurgården og Hviderusland, og havde yderligere ramt odds 4 onsdag på at Hviderusland ikke ville tabe til Spanien i ordinær spilletid i semifinalen ved U21 EM. To missede tips i ugens løb betød dog, at overskuddet skrumpede ind med et par enheder.

Præmievindere, uge 25

Nr. 1: 700 kr (indsættes på Sportingbet-konto): smithy - 8,20 points

Nr. 2: 300 kr (indsættes på Sportingbet-konto): Blueslaug - 8,00 points

Vinderne får en mail fra BetXpert.

Deltag selv i kampen om 7.000 kr. - hver måned

Husk, at også du kan få del i præmierne hos Sportingbet. Det eneste du skal gøre er at sørge for at deltage i OddsXpert-konkurrencen og holde tungen lige i munden når du placerer dine tegn. Lige nu kan du byde ind med tips til den nye ugekonkurrence (og den snart overståede marts-månedskonkurrence) på: http://www.betxpert.com/oddsxpert

I OddsXpert konkurrencen er der hver måned 7.000 kr. på højkant, sponsoreret af Sportingbet. Og det er pærelet at være med - og helt og aldeles gratis.

Så nemt er det

Hver dag vil der på konkurrence-siden være et udvalg på 3-5 kampe plukket fra dagens sportsbegivenheder, alle listet med odds fra Sportingbet. Ud fra kampene skal du hver dag vælge ét tip du ønsker at satse på for dagen - eller vælge at stå over. Hvert tip koster 1 point, men rammer du rigtigt, scorer du et antal point svarende til det odds du rammer.

Ugentligt uddeles en 1. præmie på 700 kr. og en 2. præmie på 300 kr., og hver måned begaves de 5 bedste deltagere med henholdsvis 1.200, 800, 500, 300, og 200 kr. Alle præmiepenge indsættes på en Sportingbet-konto.