Kræsen træfsikkerhed. Det var hvad vinderen i sidste uges OddsXperts-konkurrence udviste. "mrgold" satte kun fire tips i løbet af ugens syv dage, men ramte plet med alle fire (søndag fik han odds 3,2 for krydset i Botafogo RJ-Palmeiras) og fik i alt 8,15 point - nok til at vinde guld, dvs førstepræmien på 700 kr, indsat på en Sportingbet-konto.

Nr 2 (præmie på 300 kr) blev "bentfp" med 7,65 point. Han havde ganske vist tre missere, men blandt hans fire rigtige var odds 6,0 for Ukraines overraskende sejr over Holland i U21-landsholdsfodbold.

Vinderne får en mail fra BetXpert.

Deltag selv i kampen om 7.000 kr. - hver måned

Husk, at også du kan få del i præmierne hos Sportingbet. Det eneste du skal gøre er at sørge for at deltage i OddsXpert-konkurrencen og holde tungen lige i munden når du placerer dine tegn. Lige nu kan du byde ind med tips til den nye ugekonkurrence (og den snart overståede maj-månedskonkurrence) på: http://www.betxpert.com/oddsxpert

I OddsXpert konkurrencen er der hver måned 7.000 kr. på højkant, sponsoreret af Sportingbet. Og det er pærelet at være med - og helt og aldeles gratis.

Så nemt er det

Hver dag vil der på konkurrence-siden være et udvalg på 3-5 kampe plukket fra dagens sportsbegivenheder, alle listet med odds fra Sportingbet. Ud fra kampene skal du hver dag vælge ét tip du ønsker at satse på for dagen - eller vælge at stå over. Hvert tip koster 1 point, men rammer du rigtigt, scorer du et antal point svarende til det odds du rammer.

Ugentligt uddeles en 1. præmie på 700 kr. og en 2. præmie på 300 kr., og hver måned begaves de 5 bedste deltagere med henholdsvis 1.200, 800, 500, 300, og 200 kr. Alle præmiepenge indsættes på en Sportingbet-konto.