Der fældes bitre tårer (og ruder smadres) i Smilets By. Men visse andre glæder sig over situationen i Århus - således i hvert fald en enkelt af BetXperts brugere. 

"Sondergaard" ramte nemlig Køges overraskende udesejr over AGF søndag. Det gav odds 7,5 - og dermed kunne han stryge forbi en lang række konkurrenter og snuppe førstepladsen i uge 16 i OddsXpert-konkurrencen, med i alt 14,6 point. 

Den didtidige førerhund, "MuyEcho", missede sit spil på Roma (der tabte til Sampdoria) og måtte nøjes med andenpladsen med sine 13,25 point.

Førstepladsen og andenpladsen belønnes med henholdsvis 700 kr og 300 kr - der indsættes på Sportingbet-konti.

Tillykke til begge.

Vinderne kontaktes direkte af BetXpert.

Deltag selv i kampen om 7.000 kr. - hver måned 
Husk, at også du kan få del i præmierne hos Sportingbet. Det eneste du skal gøre er at sørge for at deltage i OddsXpert-konkurrencen og holde tungen lige i munden når du placerer dine tegn. Lige nu kan du byde ind med tips til den nye ugekonkurrence på: http://www.betxpert.com/oddsxpert 

I OddsXpert konkurrencen er der hver måned 7.000 kr. på højkant, sponsoreret af Sportingbet. Og det er pærelet at være med - og helt og aldeles gratis.

Så nemt er det  
Hver dag vil der på konkurrence-siden være et udvalg på 3-5 kampe plukket fra dagens sportsbegivenheder, alle listet med odds fra Sportingbet. Ud fra kampene skal du hver dag vælge ét tip du ønsker at satse på for dagen - eller vælge at stå over. Hvert tip koster 1 point, men rammer du rigtigt, scorer du et antal point svarende til det odds du rammer.

Ugentligt uddeles en 1. præmie på 700 kr. og en 2. præmie på 300 kr., og hver måned begaves de 6 bedste deltagere med henholdsvis 1.500, 1.000, 600, 400, 300 og 200 kr. Alle præmiepenge indsættes på en Sportingbet-konto.