I den forgangne uge blandede en af BetXperts egne eksperter sig i dysten om præmierne i OddsXpert. På trods af mangel på langrend og skiskydning på OddsXpert-programmet formåede Nicolai Kristensen (kendt som Kong Vinter i folke-munde) at blande sig helt i toppen. Med træffere inden for ishockey, håndbold og fodbold skrabede han 14,40 point sammen på fem rigtige tip ud af syv afgivne.
Han måtte dog se sig passeret på ugens sidste dag, hvor Vilfred i den allersidste kamp ramte en Lille-sejr over Rennes. Målet faldt et kvarter før tid og indkasserede 2,10 point til de ialt 14,78. Dermed smuttede Vilfred forbi og tog top-præmien. Nicolai Kristensen må derfor lade sig nøje med andenpladsen.

For bedrifter belønnes Vilfred og Nicolai Kristensen med hhv. 700 og 300 kr indsat på en Sportingbet-konto!

Vinderne vil blive kontaktet direkte af BetXpert.

Deltag selv i kampen om 7.000 kr. - hver måned
Husk, at også du kan få del i præmierne hos Sportingbet. Det eneste du skal gøre er at sørge for at deltage i OddsXpert konkurrencen og holde tungen lige i munden når du placerer dine tegn. Lige nu kan du byde ind med tips til den nye ugekonkurrence på http://www.betxpert.com/oddsxpert

Det er pærelet at være med - og helt og aldeles gratis. Hver dag vil der på ovennævnte side være odds for tre udvalgte sportsbegivenheder fra Sportingbet. Du skal således dagligt vælge hvilket tegn (om noget) du ønsker at satse på. Et afgivet tip koster eet point - med chancen for at få flere igen. Hver uge uddeles en præmie på 700 kr. til vinderen og 300 kr. til andenpladsen, og hver måned begaves de seks bedste med henholdsvis 1.500, 1.000, 600, 400, 300 og 200 kr. Pengene indsættes på en Sportingbet-konto.