Med en sand perlerække af velplacerede tip, kan "stew" lade sig krone som vinder af ugekonkurrencen. I en uge, hvor der ikke var de store overraskelser på OddsXpert-plakaten kunne "stew" med sine syv rigtige tip fremvise en total på hele 15,60 point.

Dette var mere end fem (!) point foran "volvoen" på andenpladsen, mens "The Best" og "swingcat" måtte se sig distanceret med 5,78 og 7,33 point.

For bedriften belønnes "stew" med 700 kr. indsat på en konto hos konkurrence-sponsoren Sportingbet. "volvoen" får 300 kr. for sin flotte andenplads.

Deltag selv i kampen om 7.000 kr. - hver måned
Husk, at også du kan få del i præmierne hos Sportingbet. Det eneste du skal gøre er at sørge for at deltage i OddsXpert konkurrencen og holde tungen lige i munden når du placerer dine tegn. Lige nu kan du byde ind med tips til den nye ugekonkurrence på: http://www.betxpert.com/oddsxpert

I OddsXpert konkurrencen er der hver måned 7.000 kr. på højkant, sponsoreret af Sportingbet. Og det er pærelet at være med - og helt og aldeles gratis.

Så let deltager du
Hver dag vil der på konkurrence-siden være et udvalg på 3-5 kampe plukket fra dagens sportsbegivenheder, alle listet med odds fra Sportingbet. Ud fra kampene skal du hver dag vælge det tip du ønsker at satse på for dagen - eller vælge at stå over. Hvert tip koster 1 point, men rammer du rigtigt, scorer du et antal point svarende til det odds du rammer.

Ugentligt uddeles en 1. præmie på 700 kr. og en 2. præmie på 300 kr., og hver måned begaves de 6 bedste deltagere med henholdsvis 1.500, 1.000, 600, 400, 300 og 200 kr. Alle præmiepenge indsættes på en Sportingbet-konto.