Som en anden Wilson Kipketer har OddsXpert-deltager "Jakobb" det med at komme bagfra og overhale den førende med en flot slutspurt. Han gjorde det i uge 5 - og nu har han gjort det igen!

Søndagens hjemmesejr til Schalke 04 over Bayern München til odds 2,5 gav Jakobb tilstrækkeligt til at gå forbi "imkri" og blive bedste OddsXpert i uge 10 med i alt 10,50 point. Imkri endte med 10,13 - via søndagens Juventus-sejr over Chievo til odds 1,57.

Jakobb er den første af OddsXperts mange deltagere, der har vundet konkurrencen 2 gange. I uge 5 landede han på 10,85 point.

Som OddsXpert i uge 10 får Jakobb 500 kroner indsat på sin konto hos Sportingbet. BetXpert ønsker tillykke.

Ugens OddsXpert kåres hver søndag, og når måneden er omme uddeles desuden præmier til de 3 bedste sammenlagt - på henholdsvis 1500, 1000 og 500 kroner. I alt er 5000 kroner på højkant hver måned.

I månedskonkurrencen ligger Jakobb på en mere beskeden 13.plads med 6,50 point - han havde altså minuspoint før uge 10... I spidsen ligger "Hans" med 11,13 point.

Gå ind på http://www.betxpert.com/oddsxpert/ og afgiv dit tip. Månedskonkurrencen for marts er i fuld gang, men intet er afgjort, og i dag starter vi på en frisk med endnu en ugekonkurrence.

Konkurrencen er gratis og ganske enkel - hver dag kan du på ovennævnte side finde mellem én og tre udvalgte kampe fra sportens verden med odds fra Sportingbet. Ud fra dagens udvalg, skal du tage stilling til om du vil satse på udfaldet af én af kampene eller ej. Som i det virkelige liv bestemmer du altså hver dag helt selv om du tør tage chancen eller ej... Et afgivet tip koster eet point - men til gengæld er der jo chancen for at få flere igen. Det handler om dygtighed - og om mod...

Forum-konkurrence

I vores ugentlige forum-konkurrence har vi udtrukket vinderen for uge 10: "guldmorten"

Han får 200 DKK indsat på sin spillekonto hos vores forum-sponsor Betandwin, som hver uge stiller dette beløb på højkant til lodtrækning blandt alle forumbrugere med konstruktive indlæg i mindst 3 tråde i forum i løbet af ugen.

Vi ønsker tillykke til guldmorten - som vil blive kontaktet direkte af os vedr. præmiens udbetaling.

Der uddeles en præmie hver uge, og ved udgangen af hver måned uddeler vi og Betandwin endvidere 5 x 300 DKK til de 5 forum-brugere som i løbet af måneden har bidraget med konstruktive indlæg i flest debat-tråde i BetXpert.com forum. Ved lighed mellem flere brugere vil det være det totale antal indlæg i løbet af måneden der bestemmer fordelingen af indlæg. Månedsresultatet offentliggøres i forum den første hverdag i måneden.