VM er skudt igang, og vil uden tvivl sætte dagsordnen på de kommende ugers OddsXpert konkurrencer. På trods af VM blot er startet, har en af turneringens overraskelser allerede haft sin indvirkning. Ecuadors lettere overraskende sejr over Polen gav gode point i kassen, og sendte "soupnazi" i front. På alle ugens dage præsterede "soupnazi" at få et rigtigt tegn i hus, til samlet 9,53 point. Sejren blev kørt i hus via England og Mexicos favoritsejre i weekenden.

For sejren får "soupnazi" en præmie på 500 DKK indsat på en Sportingbet-spillekonto. BetXpert ønsker tillykke og sender en mail med nærmere detaljer om præmiens udbetaling.

Juni godt igang!
11 dage afvilket i juni måned, og konkurrencen er tæt i toppen af tabellen. Således har fem deltagere i øjeblikket tippet over 10,00 point hjem, og kæmper nu for at holde dampen oppe i toppen. Helt i front har "Mummies" lidt luft med 13,50 point, og 1,17 ned til andenpladsen, "biver". Men historien viser at der er masser af overraskelser under VM, og med 19 runder tilbage i denne måneds OddsXpert, er toget ikke helt kørt endnu.

Du kan deltage i OddsXpert-konkurrencen på http://www.betxpert.com/oddsxpert - denne mandag skydes en ny uge og dermed en ny chance for at vinde 500 DKK i gang.

Deltagelse er gratis - og simpel. Hver dag kan du på ovennævnte side finde mellem én og tre udvalgte kampe fra sportens verden med odds fra Sportingbet. Ud fra dagens udvalg, skal du tage stilling til om du vil satse på udfaldet af én af kampene eller ej. Som i det virkelige liv bestemmer du altså hver dag helt selv om du tør tage chancen eller ej... Et afgivet tip koster eet point - men til gengæld er der jo chancen for at få flere igen.