I OddsXpert konkurrencens uge 32 var 5 ud af 7 rigtige nok for "fckeren1974" til at tage ugesejren med en total på 11,75 point, hvilket var næsten 2 points foran nr. 2.

Sejren kom i hus på trods af en dårlig start på ugen, hvor fckeren1974 missede de to første kampe. Det var de tre næstfølgende dage der skabte grundlaget for sejren; Thun's udesejr over Malmö i CL-kvalifikationen (odds 4,00), Tromsø's sejr i Esbjerg i UEFA Cup (odds 6,00), og sejren til Watford ude over Cardiff (4,00). Dermed fik fckeren1974 rettet mere end godt op på den dårlige start.

For førstepladsen får fckeren1974 indsat 500 DKK på en Sportingbet-spillekonto. BetXpert ønsker tillykke og sender en mail med nærmere detaljer om præmiens udbetaling.

Hvis DU vil have muligheden for at vinde en præmie, skal du deltage i OddsXpert-konkurrencen på http://www.betxpert.com/oddsxpert - hvor der mandag tages hul på en ny ugekonkurrence og kampen om 500 DKK. Desuden uddeles præmier på hhv. 1500, 1000 og 500 kroner til månedens bedste OddsXperter.

OddsXpert-konkurrencen er gratis og ganske enkel - hver dag kan du på ovennævnte side finde mellem én og tre udvalgte kampe fra sportens verden med odds fra Sportingbet. Ud fra dagens udvalg, skal du tage stilling til om du vil satse på udfaldet af én af kampene eller ej. Som i det virkelige liv bestemmer du altså hver dag helt selv om du tør tage chancen eller ej... Et afgivet tip koster eet point - men til gengæld er der jo chancen for at få flere igen. Det handler om dygtighed - og om mod...