Uge 33 i OddsXpert-konkurrencen (præmier på 700 og 300 kr): Oprykkernes sejr over Silkeborg afgjorde ugens konkurrence...

Med luring af tre af ugens fire højeste gevinster sikrede ”kjær” sig ugesejren i OddsXpert-konkurrencen. Bayern Münchens sejr på to mål over FC Zürich onsdag til odds 4, Waalwijks udesejr over Roda fredag til odds 5,5 og HB Køges hjemmesejr over Silkeborg søndag til odds 3,75 var med til at sikre den fine førsteplads i ugekonkurrencen. En luring af FC Københavns nederlag til Plzen tirsdag, der gav odds 4,75, ville have sikret ugens fire bedst betalte gevinster, men ”kjær” måtte tirsdag ”nøjes med odds 3,20 for den uafgjorte kamp mellem Twente og Benfica.

Med en samlet ugescore på 9,45 points var det 0,85 points foran ugens nummer to, ”Fulle”, der havde luret præcis de samme gevinster i ugens første fem dage (og også havde misset to tip). Lørdag skiltes de to dog ad, da ”Fulle” undlod at sætte et tip mens ”kjær” ikke ramte med sit – men det blev der så taget revanche for søndag, hvor HB Køge sikrede ugesejren til ”kjær”, mens ”Fulle” med sit tip på FC Midtjylland-sejr over FC Nordsjælland til odds 1,90 måtte se sig overhalet.

”Kusch”, der førte før konkurrencens sidste dag var en dommerkendelse fra at sikre sig ugesejren – han havde nemlig satset på Brøndby-sejr over AGF i Aarhus, men dommer Hermansens lidt kontroversiel annullering af en Brøndby-scoring kort før tid betød at ”Kusch” måtte tage til takke med fjerdepladsen.

Præmievindere, uge 33

Nr. 1: 700 kr (indsættes på Sportingbet-konto): kjær - 9,45 points

Nr. 2: 300 kr (indsættes på Sportingbet-konto): Fulle - 8,60 points

Vinderne får en mail fra BetXpert.

Deltag selv i kampen om 7.000 kr. - hver måned

Husk, at også du kan få del i præmierne hos Sportingbet. Det eneste du skal gøre er at sørge for at deltage i OddsXpert-konkurrencen og holde tungen lige i munden når du placerer dine tegn. Lige nu kan du byde ind med tips til den nye ugekonkurrence (og den snart overståede marts-månedskonkurrence) på: http://www.betxpert.com/oddsxpert

I OddsXpert konkurrencen er der hver måned 7.000 kr. på højkant, sponsoreret af Sportingbet. Og det er pærelet at være med - og helt og aldeles gratis.

Så nemt er det

Hver dag vil der på konkurrence-siden være et udvalg på 3-5 kampe plukket fra dagens sportsbegivenheder, alle listet med odds fra Sportingbet. Ud fra kampene skal du hver dag vælge ét tip du ønsker at satse på for dagen - eller vælge at stå over. Hvert tip koster 1 point, men rammer du rigtigt, scorer du et antal point svarende til det odds du rammer.

Ugentligt uddeles en 1. præmie på 700 kr. og en 2. præmie på 300 kr., og hver måned begaves de 5 bedste deltagere med henholdsvis 1.200, 800, 500, 300, og 200 kr. Alle præmiepenge indsættes på en Sportingbet-konto.