Når en deltager i OddsXpert rammer 7 ud af 7 i ugekonkurrencen udløser det oftest en præmie. Bedriften er ganske vanskelig at opnå, og man skylder sig selv et solidt skulderklap hvis det lykkes. Et solidt skulderklap er da også alt hvad "fabregas" kan belønnes med efter uge 19 er gjort op i OddsXpert, for på trods af at han ramte samtlige blink, rakte det blot til en fjerdeplads.

"fabregas" kan dog glæde sig over at have fået et pænt hul i måneds-udgaven af OddsXpert, hvor han i øjeblikket fører med 3,20 point ned til nærmeste forfølger.

Tilbage til ugekonkurrencen. Forud for weekenden lå "arndal" og "DerAlte" lunt i svinget, men med hhv. gummiben og hukommelsessvigt gik det galt for de to førende, og forspringet og de optjente point blev klattet væk. Dette takker og bukker "IdiIt" med garanti for. Efter en skidt start på ugen var skuden nemlig godt oppe i fart da weekenden endeligt stod for døren, og sejren blev da også sikkert styret i havn med Manchester Uniteds 2-0 sejr, og sikring af mesterskabet søndag.

Dermed kunne "IdiIt" sammen med de røde djævle lade sig krone som mester - mester af OddsXpert uge 19 - en sejr som udløser 500 kr. på en spillekonto hos Sportingbet! (BetXpert sender en mail med nærmere besked).

Husk, at også du kan få del i de herlige pengepræmier hos Sportingbet. Det eneste du skal gøre er at sørge for at deltage i OddsXpert konkurrencen og holde tungen lige i munden når du placerer dine tegn. I sidste uge deltog 456 brugere i konkurrencen, så der er kamp om pladserne. Deltag i konkurrencen her og placer dine tegn: http://www.betxpert.com/oddsxpert

Det er pærelet at være med - og helt og aldeles gratis. Hver dag vil der på ovennævnte side være odds for tre udvalgte sportsbegivenheder fra Sportingbet. Du skal således dagligt vælge hvilket tegn (om noget) du ønsker at satse på. Et afgivet tip koster eet point - med chancen for at få flere igen. Den der henter flest point for ugen/måneden belønnes med præmier indsat på en Sportingbet konto.