I den forgangne uges OddsXpert-konkurrence var vi en god tur rundt i fodbold-Europa - og lidt til (Nordafrika). Spanien, Italien, Danmark og Portugal. Tyskland, Estland, Algeriet og England. En enkelt gang var vi også et smut i en dansk skøjtehal. Der skulle gerne være noget for enhver smag når vi vælger kampene til OddsXpert-konkurrencen.

Sidste uges udvalg må have faldet lige i jones18´s bedste smag, for han gjorde det usandsynlige og satte syv korrekte krydser for ugen. Det sker ikke så tit i OddsXpert at en bruger rammer samtlige spil for ugen. Ugens syv træffere af jones 18:

Kaiserslautern-Hansa Rostock - 1 (1,75)
Algeriet-Mali - X (3,25)
Grækenland-Italien - X (3,00)
Herning Blue Fox-Rødovre Mightby Bulls - X (4,80)
Karslruhe-Borussia Dortmund - 2 (2,10)
Vejle-AaB - 2 (2,05)
FC Nordsjælland-OB - 2 (1,90)
Ialt: 11,85 enheder i overskud.

Havde jones18 spillet disse lige på ville kuponen have givet 669,90 i odds hos Sportingbet. Han må istedet nøjes med at lade sig krone som ugens OddsXpert og vinder af 700 kr. indsat på en Sportingbet konto!

På andenpladsen finder vi frodev, som med fem træffere ud af syv afgivne tip opnåede 10,70 point. Med lidt mere held i sprøjten havde han ramt en af de to missere og gået forbi jones18, men må istedet glæde sig over andenpladsen og 300 kr. til sin Sportingbet konto.

Vinderne vil blive kontaktet direkte af BetXpert.

Husk, at også du kan få del i præmierne hos Sportingbet. Det eneste du skal gøre er at sørge for at deltage i OddsXpert konkurrencen og holde tungen lige i munden når du placerer dine tegn. Lige nu kan du sætte dit første tegn i den nye ugekonkurrence:
http://www.betxpert.com/oddsxpert

Det er pærelet at være med - og helt og aldeles gratis. Hver dag vil der på ovennævnte side være odds for tre udvalgte sportsbegivenheder fra Sportingbet. Du skal således dagligt vælge hvilket tegn (om noget) du ønsker at satse på. Et afgivet tip koster eet point - med chancen for at få flere igen. Hver uge uddeles en præmie på 700 kr. til vinderen og 300 kr. til andenpladsen, og hver måned begaves de seks bedste med henholdsvis 1.500, 1.000, 600, 400, 300 og 200 kr. Pengene indsættes på en Sportingbet-konto.