Alle kender den - og frygter den: Den sene udligning. Et velplaceret spil ser ud til at være godt på vej i det gode hus, men fodbold-guderne vil det anderledes. Man hiver sig selv i håret når livescore opdaterer til fuld tid, men istedet for 1-0 står der nu pludselig 1-1. En sejr og gevinst er gledet af hænde, og man ærgrer sig.

Et meget velkendt scenarie for enhver sportsbetter. Fra tid til anden opleves det (heldigvis for det) også at lykken går den anden vej. I den forgangne uges OddsXpert-konkurrence kunne arnejdo spejde langt efter førstepladsen, da Thomas Augustinussen havde bragt de forsvarende danske mestre, AaB, på sejrskurs mod Randers FC. Men Carsten Fredgaard ville det anderledes og sendte med en sen 2-2-scoring AaB fra banen med (endnu) en stor skuffelse.

Arnejdo må være godt tilfreds med den sene udligning, der vekslede en 15. plads til en førsteplads, samt en gevinst på 500 kr. til en Sportingbet konto!

Husk, at også du kan få del i de herlige pengepræmier hos Sportingbet. Det eneste du skal gøre er at sørge for at deltage i OddsXpert konkurrencen og holde tungen lige i munden når du placerer dine tegn. Lige nu kan du sætte dit første tegn i den nye ugekonkurrence:
http://www.betxpert.com/oddsxpert

Det er pærelet at være med - og helt og aldeles gratis. Hver dag vil der på ovennævnte side være odds for tre udvalgte sportsbegivenheder fra Sportingbet. Du skal således dagligt vælge hvilket tegn (om noget) du ønsker at satse på. Et afgivet tip koster eet point - med chancen for at få flere igen. Hver uge uddeles en præmie på 500 kr. til vinderen, og hver måned begaves de fem bedste med henholdsvis 1.200, 800, 500, 300 og 200 kr. Pengene indsættes på en Sportingbet-konto.