I betting er det ikke altid at logikken råder, og fra tid til anden kan det vise sig at få træffere er bedre end flere. Bolden er rund og pucken er hård.

Forud for sidste uges OddsXpert ville "Neverminds" sikkert have svoret at han ville krones som ugevinder, havde han vidst at han ville ramme seks rigtige tip ud af seks afgivne. Men "Mr. T" viste hverken nåde eller medlidenhed og lod næven tale. Lige præcist en håndfuld træffere præsterede han ud af fem afgivne tip. Disse fem træffere gav 6,33 point, mod 6,18 point for "NeverMinds" seks.

Dermed vinder "Mr. T" førstepræmien i ugekonkurrencen, og modtager derfor 700 kr. indsat på en Sportingbet konto. "NeverMinds" bliver dog ikke snydt, da han kan trøste sig med 300 kr.

Mr. T's fem udvalgte:
Rimini-Ascoli 2: 3,60
Danmark-Albanien (0-1) 1: 1,68
Bielefeld-Schalke 04 2: 2,00
Hamburger SV-Hoffenheim 1: 1,72
AGF-AaB 2: 2,33

Thomas Enevoldsens 2-1 scoring for AaB dybt inde i overtiden blev dermed afgørende for ugekonkurrencen. Flere deltagere havde tippet X i denne kamp, og ville have været rykket et godt stykke op i tabellen hvis 1-1 havde holdt hjem. Blot 20 sekunder inden det afgørende mål havde AGF et forsøg på stolpen, hvor der sikkert har siddet et par OddsX-tippere med tro på de hvide der gerne havde set dette forsøg gå stolpe-ind.

Deltag selv i kampen om 7.000 kr. - hver måned
Husk, at også du kan få del i præmierne hos Sportingbet. Det eneste du skal gøre er at sørge for at deltage i OddsXpert konkurrencen og holde tungen lige i munden når du placerer dine tegn. Lige nu kan du byde ind med tips til den nye ugekonkurrence på: http://www.betxpert.com/oddsxpert

I OddsXpert konkurrencen er der hver måned 7.000 kr. på højkant, sponsoreret af Sportingbet. Og det er pærelet at være med - og helt og aldeles gratis.

Så let deltager du
Hver dag vil der på konkurrence-siden være et udvalg på 3-5 kampe plukket fra dagens sportsbegivenheder, alle listet med odds fra Sportingbet. Ud fra kampene skal du hver dag vælge det tip du ønsker at satse på for dagen - eller vælge at stå over. Hvert tip koster 1 point, men rammer du rigtigt, scorer du et antal point svarende til det odds du rammer.

Ugentligt uddeles en 1. præmie på 700 kr. og en 2. præmie på 300 kr., og hver måned begaves de 6 bedste deltagere med henholdsvis 1.500, 1.000, 600, 400, 300 og 200 kr. Alle præmiepenge indsættes på en Sportingbet-konto.