Så fandt endnu en ugekonkurrence i OddsXpert sin afgørelse, med søndagens Intertoto Cup-kampe, hvor danske OB bl.a. vandt 2-1 ude over finske Turku. Vejen er banet til et møde med Aston Villa.

Den forgangne uge bød på nordisk fodbold og en smule tennis, i en periode hvor de store ligaer ligger stille og de fleste sportsgrene holder sommerferie. En af sommerens store begivenheder er som vanligt Tour De France, som også vil være at finde på OddsXpert-plakaten i de kommende uger. Så vær opmærksom på tidlige "spilstop" da etaperne oftest starter lige over middag.

I uge 27 blev vinderen af de 500 kr. til en Sportingbet konto "Ludvig", som med blot 3 rigtige tip endte øverst på skamlen. Dette endda på trods af, at weekenden gav to forkerte tip. At tre pletskud giver sejr skyldes tirsdags overraskende sejr til Trelleborg over Gøteborg i Allsvenskan. 6,50 point gled ind på kontoen, og så skulle der ikke meget til at holde toppladsen ugen ud.

Husk, at også du kan få del i de herlige pengepræmier hos Sportingbet. Det eneste du skal gøre er at sørge for at deltage i OddsXpert konkurrencen og holde tungen lige i munden når du placerer dine tegn. Lige nu kan du sætte dit første tegn i ugekonkurrencen, hvor der er svensk og norsk fodbold på programmet:
http://www.betxpert.com/oddsxpert  

Det er pærelet at være med - og helt og aldeles gratis. Hver dag vil der på ovennævnte side være odds for tre udvalgte sportsbegivenheder fra Sportingbet. Du skal således dagligt vælge hvilket tegn (om noget) du ønsker at satse på. Et afgivet tip koster eet point - med chancen for at få flere igen. Den der henter flest point for ugen/måneden belønnes med præmier indsat på en Sportingbet konto.