Det sker efterhånden med jævne mellemrum, at én særlig taktik tager stikket hjem i ugekonkurrencen i OddsXpert. Endnu en gang er det sket. De uafgjorte kampe afgjorde topstriden.

Den forgangne uges vinder placerede sine syv tegn på syv uafgjorte. Heraf var ét tabt, ét blev annulleret og resten gik i det gode hus. Til den nette sum af 9,80 point i overskud. Dermed blev det "Casual" der løb med ugens førstepræmie på 700 kr.
På andenpladsen finder vi "Mila" der også hentede gode point på krydser. I alt fire uafgjorte resultater blev spottet, samt FCK's imponerende sejr ude mod Club Brugge i UEFA Cup'en. 5 rigtige tip ud af 6 afgivne er flot, og belønnes med 300 kr. på en Sportingbet konto.

Vinderne vil blive kontaktet direkte af BetXpert.

Husk, at også du kan få del i præmierne hos Sportingbet. Det eneste du skal gøre er at sørge for at deltage i OddsXpert konkurrencen og holde tungen lige i munden når du placerer dine tegn. Lige nu kan du sætte dit første tegn i den nye ugekonkurrence:
http://www.betxpert.com/oddsxpert

Det er pærelet at være med - og helt og aldeles gratis. Hver dag vil der på ovennævnte side være odds for tre udvalgte sportsbegivenheder fra Sportingbet. Du skal således dagligt vælge hvilket tegn (om noget) du ønsker at satse på. Et afgivet tip koster eet point - med chancen for at få flere igen. Hver uge uddeles en præmie på 700 kr. til vinderen og 300 kr. til andenpladsen, og hver måned begaves de seks bedste med henholdsvis 1.500, 1.000, 600, 400, 300 og 200 kr. Pengene indsættes på en Sportingbet-konto.